Carnivorus

Κρεατοφαγία νέας κοπής

Carnivorus

H ρουστίκ εικόνα της χασαποταβέρνας επαναπροσδιορίζεται με διακριτικές αναφορές σε κρεοπωλεία παλαιάς κοπής, όπως τα τσιγκέλια στους τοίχους και οι μεγάλες επιφάνειες με λευκά πλακάκια και κόκκινους αρμούς. Από τα τραπέζια του περνούν πληθωρικές νοστιμιές όπως ζουμερή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, κοτόπουλο στη σούβλα μαριναρισμένο με αρωματικά, ψητές χοιρινές μπριζόλες, μερακλίδικο χοιρινό κοντοσούβλι και νόστιμα μοσχαρίσια μπιφτέκια, όλα ψημένα όπως τα ζητήσετε. Παίζουν και επιλογές όπως σουβλάκια και ψαρονέφρι, ενώ "παρών" δηλώνουν και τυλιχτά, που ετοιμάζονται επίσης σε χορτοφαγικές αλλά και vegan εκδοχές. Στα παραπάνω προσθέστε ορεκτικά, όπως η φέτα στη λαδόκολλα, και ωραία συνοδευτικά, όπως η ψητή γλυκοπατάτα στη χόβολη με ελαιόλαδο και θυμάρι ή τα ψητά πλευρότους με πετιμέζι.

Tip: Έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες, με το κρέας και τα πουλερικά να έρχονται κυρίως από Καρδίτσα και Ναύπακτο.

Περισσότερες πληροφορίες

Carnivorus

Κασταμονής 144, Νέα Ιωνία
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.