Carnivorus

Κρεατοφαγία νέας κοπής

Carnivorus

H ρουστίκ εικόνα της χασαποταβέρνας επαναπροσδιορίζεται με διακριτικές αναφορές σε κρεοπωλεία παλαιάς κοπής, όπως τα τσιγκέλια στους τοίχους και οι μεγάλες επιφάνειες με λευκά πλακάκια και κόκκινους αρμούς. Από τα τραπέζια του περνούν πληθωρικές νοστιμιές όπως ζουμερή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, κοτόπουλο στη σούβλα μαριναρισμένο με αρωματικά, ψητές χοιρινές μπριζόλες, μερακλίδικο χοιρινό κοντοσούβλι και νόστιμα μοσχαρίσια μπιφτέκια, όλα ψημένα όπως τα ζητήσετε. Παίζουν και επιλογές όπως σουβλάκια και ψαρονέφρι, ενώ "παρών" δηλώνουν και τυλιχτά, που ετοιμάζονται επίσης σε χορτοφαγικές αλλά και vegan εκδοχές. Στα παραπάνω προσθέστε ορεκτικά, όπως η φέτα στη λαδόκολλα, και ωραία συνοδευτικά, όπως η ψητή γλυκοπατάτα στη χόβολη με ελαιόλαδο και θυμάρι ή τα ψητά πλευρότους με πετιμέζι.

Tip: Έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες, με το κρέας και τα πουλερικά να έρχονται κυρίως από Καρδίτσα και Ναύπακτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.