"Toula's Seaside" Κέρκυρα

Δεν είναι τυχαία γευστικός θεσμός!

Toula's

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία πλάι στην παραλία Αγνί στα βορειοανατολικά της Κέρκυρας, το εστιατόριο της κυρίας Τούλας Κατσαρού-Βεργέτη αποτελεί γαστρονομικό προορισμό στο Ιόνιο, απολαμβάνοντας ακόμη ένα Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για φέτος. Με υλικά καλλιεργημένα στον βιολογικό-οργανικό κήπο και συνταγές βγαλμένες απ’ την παράδοση, ιδωμένη με τη δημιουργική ματιά της αυτοδίδακτης head chef, τα πιάτα συνδυάζουν με μαεστρία την ελληνική και κερκυραϊκή παράδοση, χωρίς να λείπουν μερικές διεθνείς πινελιές.

Toula's

Toula's

Όσοι έχουν δοκιμάσει για παράδειγμα το μπιάνκο της, με φιλέτο σφυρίδας, πατάτες, ρίγανη, σκόρδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χυμό λεμονιού, ή το μοσχαράκι σοφρίτο με το σκόρδο και το ξίδι να κοντράρονται σε απόλυτη ισορροπία ξέρουν καλά ότι πρόκειται για δυο signature κερκυραϊκά πιάτα στις καλύτερες εκδοχές τους. Πολύ ενδιαφέρονται και τα επιδόρπια, όπως η σούπα φράουλας με παγωτό, και οι επιλογές από το ατμοσφαιρικό κελάρι αλλά και το μπαρ.

Tip: Το σκηνικό με το χωριάτικο σπίτι εκατό και πλέον χρόνων, διαμορφωμένο σε χαριτωμένο εστιατόριο, με κομψά στημένα τραπέζια που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, φτιάχνει ατμόσφαιρα.

Αγνί, 2663091350, toulaseaside.com, Facebook, Instagram 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα