Με ακόμη έναν Χρυσό Σκούφο και ένα Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2024, το γαστρονομικό εστιατόριο του "Makedonia Palace" υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι στις προνομιούχες βεράντες του και στην κομψή σάλα με ένα από τα ωραιότερα πανοραμικά πλάνα του Θερμαϊκού να συναντά τη signature ελληνική κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου. O πολυβραβευμένος executive σεφ έχει αναδείξει το εμβληματικό αυτό πόστο στο καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ποντάροντας στις εκλεκτές πρώτες ύλες και προτείνοντας μια ελληνική κουζίνα του σήμερα, με όλη τη νοστιμιά της παράδοσης να έρχεται στο πιάτο ραφιναρισμένη, μιλώντας κατευθείαν στο συναίσθημα. Διαλεχτά ψάρια και θαλασσινά, κρέατα εκλεκτών παραγωγών και ολόφρεσκα λαχανικά, μπαίνουν στις μαρμίτες, το τηγάνι ή τη σχάρα με προσοχή και φαντασία, με τη φινέτσα και τη ρουστίκ αβρότητα να ισορροπούν περίτεχνα σε πιάτα που σκιαγραφούν την κορυφαία έκφραση της παράδοσης σήμερα.
Tip: Η γαστρονομική ποιότητα είναι αισθητή ήδη από το εξαιρετικό πρωινό, με τη γευστική κουλτούρα της Θεσσαλονίκης να δίνει τον τόνο.
Ξεν. "Makedonia Palace", Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, 2310897197, www.makedoniapalace.com, FB: Makedonia Palace Hotel Thessaloniki, IG: @makedonia_palace_hotel