"Kedros Athens"

Ιστορίες ελληνικής γεύσης στη Λυκόβρυση.

kedros

Σαν να διψούσε για ένα καθημερινό στέκι με καλοβαλμένο φαγητό, φιλική ατμόσφαιρα και ακόμη πιο φιλικές τιμές η Λυκόβρυση, αλλά και η ευρύτερη γειτονιά των βορείων προαστίων. Και το βρήκε, με το "Kedros Athens", ένα σημείο που το προσεγγίζει κανείς στο πι και φι, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα τραπέζια του που γεμίζουν εύκολα ακόμα και τα βράδια κάποιας random καθημερινής. Απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με πολλούς Χρυσούς Σκούφους σεφ Γιάννη Παρίκου, που μεταφέρει εν Αθήναις το πολύ επιτυχημένο ταβερνο-κόνσεπτ της Πάρου.

kedros

Σε ένα πλούσιο μενού, ο επισκέπτης οφείλει, μεταξύ άλλων, να δοκιμάσει αφράτο και γενναιόδωρα μαριναρισμένο γαύρο, κότσι πρόβειο σιγομαγειρεμένο με χουνκιάρ μπεγιεντί, πεϊνιρλί με ουρά μοσχαρίσια, γραβιέρα Πάρου και αβγό, πρόβειο λουκάνικο με μάραθο και ανθότυρο και καπνιστό σκουμπρί με φάβα και καραμελωμένο κρεμμύδι.

kedros

Tip: Δίνουμε έξτρα πόντους για την προσεκτικά διαμορφωμένη λίστα αποσταγμάτων και ελληνικών κρασιών.

Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 72, Λυκόβρυση, 2106825181,
@kedros.cookhouse

Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Κέδρος Athens

Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 72, Λυκόβρυση
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/11/2025

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.

"Thomas 1971 Tavern"

Η γεύση της παράδοσης στο σήμερα.

"Ταβέρνα Παππάς"

Ρουστίκ και στιλάτο.

"Αθoς"

Η φωτιά που ξυπνά τη μνήμη.