"Ρεμεζέ"

Μεζέδες για καλοφαγάδες.

Ρεμεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Στην καρδιά του Αιγάλεω υπάρχει ένα στέκι που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή. Με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα, το "Ρεμεζέ" είναι από αυτά τα μουσικά μεζεδοπωλεία που μας θυμίζουν πως η απόλαυση κρύβεται στην απλότητα, την καλή παρέα, το κρασί και τα πιάτα που φτιάχνονται με μεράκι. Η κουζίνα του αντλεί έμπνευση από την παράδοση, δημιουργώντας γνώριμες γεύσεις που θυμίζουν την κουζίνα της γιαγιάς. 

Ρεμεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αξίζει να ξεκινήσει κανείς με την παστουρμαδόπιτα, με αρωματική σάλτσα ψητής ντομάτας που αναδεικνύει τον πικάντικο χαρακτήρα του παστουρμά, ή με το κανταϊφι σαγανάκι, με μέλι και φιστίκι Αιγίνης. Από τα κυρίως, ξεχωρίζουμε το ζουμερό κεμπάμπ γιαουρτλού, κατά την αρμένικη παράδοση, αλλά και το καλοψημένο χοιρινό κοντοσούβλι με πιπεριές, μια αυθεντική γευστική εμπειρία που θα σε κάνει να επιστρέψεις.

Ρεμεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Tip: Για γλυκό, δοκίμασε την παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα με παγωτό.

Αγίας Λαύρας 14, Αιγάλεω, 2130313723, remeze.gr, FB: Ρεμεζέ Μεζεδοπωλείο - Remeze, @remeze_mezedopoleio

Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρεμεζέ

Αγίας Λαύρας 14, Αιγάλεω
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/11/2025

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.

"Thomas 1971 Tavern"

Η γεύση της παράδοσης στο σήμερα.

"Ταβέρνα Παππάς"

Ρουστίκ και στιλάτο.