"Μάσα Blanca"

Το κάναμε grill bar!

Μάσα Blanca © Λεωνίδας Τούμπανος

Ποιος λάτρης του κρέατος λέει "όχι" σε μια ζουμερή τηγανιά με συκώτι, στα αφράτα κεφτεδάκια με μυρωδικά ή σε μια λαχταριστή, σωστά ψημένη σπαλομπριζόλα; Στο "Μάσα Blanca" το κρέας έχει την τιμητική του, είτε στις εκδοχές του που ταυτίζουμε με την ελληνική παράδοση είτε σε πιο διεθνείς αγαπημένες γεύσεις. Αυτό που ξεχωρίζει πρώτα απ’ όλα στο εστιατόριο που άνοιξαν στο Μαρούσι ο Κυριάκος Δαμάσκου και ο Νίκος Κονιαβίτης είναι η αισθητική: μοντέρνο, ανοιχτόκαρδο, με ποπ λεπτομέρειες, σερβίρει το κρέας σε ευχάριστα ντιζαϊνάτο περιτύλιγμα.

Μάσα Blanca
© Λεωνίδας Τούμπανος

Είτε επιλέξετε τα περίφημα μπιφτέκια και τις πλούσιες ποικιλίες κρεατικών είτε κάνετε focus στις κοπές όπως flank ταλιάτα, rib-eye και tomahawk, η προσοχή στην πρώτη ύλη και τη σωστή διαχείρισή της κάνει τη διαφορά. Δίπλα τους ωραίες σαλάτες και χειροποίητα ορεκτικά και αλοιφές, όπως η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και η τυροκαυτερή.

Μάσα Blanca
© Λεωνίδας Τούμπανος

Tip: Grill χωρίς καλό burger δεν γίνεται, και στο "Μάσα Blanca" δοκιμάζουμε, μεταξύ άλλων, ένα σπέσιαλ με προβατίνα, αλλά και μια veggie εκδοχή.

Ερυθρού Σταυρού 23, Μαρούσι, 2106811652, FB: Masa Blanca Grill Bar, @masablanca_grill_bar

Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/11/2025

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.

"Thomas 1971 Tavern"

Η γεύση της παράδοσης στο σήμερα.

"Ταβέρνα Παππάς"

Ρουστίκ και στιλάτο.