Σκουτάρι: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Η ασπίδα της υγείας μας.

Σκουτάρι

Με πυξίδα τους τη φιλοσοφία ότι "το φαγητό μας πρέπει να είναι το φάρμακό μας", ο Ανάργυρος Βάρδας και η Μαρία Σγουρού ανέλαβαν τους οικογενειακούς ελαιώνες στην ιστορική Κριτσά, στο νομό Λασιθίου, και έφτιαξαν ένα βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, από Κορωνέικη ποικιλία πρώιμης συγκομιδής, πλούσιο σε πολυφαινόλες. Μια "ασπίδα" που προστατεύει την υγεία μας, όπως το σκουτάρι τον ερωτευμένο Ερωτόκριτο στις μάχες του!

Σκουτάρι

Τα δεκάδες βραβεία του, όπως το Reddot για τη συσκευασία του αλλά και η Χρυσή Ελαία (Καλύτερο Βιολογικό Ελαιόλαδο της Κρήτης για το 2023), και, βέβαια, ο πολύπλοκος και απόλυτα ισορροπημένος χαρακτήρας του πιστοποιούν το Scoutari ως ιδανικό σύντροφο της ποιοτικής ελληνικής γαστρονομίας. 

Σκουτάρι

Σκουτάρι

skoutarioliveoil.com

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.