Da Bruno

Da Bruno Xmas 2022 © Γιώργος Βουρσούκης

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Σούπα μανιτάρι - λάδι φουντουκιού, αλμυρό κέικ μανιτάρι

  • Πρασινάδες - καραμελωμένο κάστανο,  bresaola, gorgonzola, παλαιωμένο βαλσαμικό

  • Χειροποίητα ραβιόλι- σπανάκι, mascarpone, σάλτσα από ψητά τοματίνια

  • Γαλοπούλα Χριστουγέννων -ρύζι ξηρών καρπών, σταφίδα, σάλτσα από το ζωμό τής

  • Panettone -κρέμα mascarpone, μούρα, μοσχολέμονο

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Σούπα Κάστανο - πράσινο μήλο, τραγανό prosciutto
  • Γιορτινή Σαλάτα - ρόδι, φουντούκι, spianata, σάλτσα από μούρα
  • Ριζότο με χτένι - σπαράγγια, φιλέτο λεμονιού
  • Μοσχαρίσια μάγουλα- γλυκοπατάτα, prosciuttο, φασκόμηλο
  • Pavlova- κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης, σάλτσα κόκκινων φρούτων

55 € / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.