Lazaro

Lazaro © Λεωνίδας Τούμπανος

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Καλωσόρισμα
  • Καπνιστό σταμνοτύρι με πικάντικο θυμαρίσιο μέλι, σουσάμι και κροστίνι χαρουπιού
  • Σούπα ατομική
  • Βελουτέ κάστανο με τραγανή κρούστα μετσοβόνε

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα)

  • Τραγανή σφολιάτα γεμιστή με ποικιλία μανιταριών και μοσχαρίσια μάγουλα πάνω σε κρέμα από κυανό τυρί
  • Χειροποίητα ζυμαρικά γεμιστά με ραγού φραγκόκοτας με σάλτσα ψητού αρωματισμένη με πορτοκάλι

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Χριστουγεννιάτικη - Σπανάκι, φιλέ πορτοκαλιού, καραμελωμένα φουντούκια, τηγανητό τυρί φορμαέλα και βινεγκρέτ  από φρούτα του δάσους 

Κυρίως επιλογή 

  • Μάγουλα μαύρου χοίρου πάνω σε φρικασέ μανιταριών με  κρέμα πατάτας
  • Γαλοπούλα γεμιστή με παραδοσιακή γέμιση πάνω σε πουρέ γλυκοπατάτας

Γλυκό

  • Πάβλοβα με μους κάστανο, πέρλες βατόμουρου και σάλτσα εσπρέσο

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Καλωσόρισμα
  • Κρέμα τρούφας με πορτοκάλι, φύτρες ρόκας και καραμελωμένα φουντούκια
  • Σούπα ατομική
  • Πρασόσουπα με τραγανό σύγκλινο Μάνης και κρέμα από καπνιστό τσαλαφούτι

Ορεκτικά ανά 4 άτομα

  • Ριζότο με κρέμα κολοκύθας, αρσενικό Νάξου, βούτυρο Κερκύρας και μαύρο σουσάμι
  • Τάρτα λαχανικών με σάλτσα μετσοβόνε

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Πρωτοχρονιάτικη - Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα μεσκλάν, φυλλώματα μαρουλιών με καραμελωμένα καρότα, δενδρολίβανο, κρέμα από κυανό τυρί κι εσπεριδοειδή, ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσιο παστράμι και κρουτόνχαρουπόψωμου

Κυρίως επιλογή

  • Μπριζόλα μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκοπατάτας και τσάτνεϋ μήλου και προσούτο Ευρυτανίας
  • Μοσχαρίσια σπαλομύτα μπρεζέ με σάλτσα ψητού, βασιλομανίταρα και πατάτες γκρατινέ

Γλυκό ατομικό

  • Bonnet - Σοκολατένια κρέμα καραμελέ με χειροποίητη σαντιγύ, καρύδια και κραμπλ μελομακάρονο

55€ / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Lazaro 1971

Ζησιμοπούλου 24A, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα