Omnivore

Μοντέρνο και σικ

Omnivore

H all-day πρόταση με τη σφραγίδα του ομίλου Καστελόριζο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς πιάτσες εξόδου της πόλης, σερβίρει brunch όχι μόνο Σαββατοκύριακα αλλά και καθημερινά (8π.μ - 2μ.μ). Στη μοντέρνα σάλα του ή στα τραπέζια έξω, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην περαντζάδα, απολαμβάνουμε τον "βασιλιά" του brunch που δεν είναι άλλος από τα αυγά Benedict σε μια εκδοχή με hollandaise, ψητά σπαράγγια,  καπνιστό σολομό, grapefruit και kalamanchi, εσπεριδοειδή που του προσθέτουν ξεχωριστή νότα. Δοκιμάστε την ελληνική βερσιόν του Croque Madame με αυγά "μάτια", απάκι, γραβιέρα, στάκα και ψωμί brioche αλλά και τα αυγά "μάτια"  που σερβίρουν με muffin κολοκυθιού με φέτα, μάραθο και κρέμα φέτας. Υπάρχουν και πιο light πιάτα που δεν στερούνται όμως γεύσης όπως η  ομελέτα με bio καπνιστή γαλοπούλα, κρέμα κατσικίσιου  τυριού, σπανάκι και πιπεριές, ή το χορτοφαγικό Ceasar bowl με φύλλα σαλάτας, κουλούρι, φύλλα αρακά, fregola, μήλο, ραπανάκια και dressing ξινόγαλο.

Tip: Το "ελληνικό πλατό" με παλαιωμένη γραβιέρα, καπνιστή γαλοπούλα, ντοματίνια, ποικιλία από φρεσκοψημένα ψωμιά, ελληνικό βούτυρο, μέλι, σπιτική μαρμελάδα, λαδοπαξίμαδα, λαλάγγια, φρούτο εποχής και ρόφημα επιλογής σας είναι ιδανική "to share" επιλογή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.