"Pool Your Cinema" στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

H εμπειρία του θερινού κινηματογράφου στην πιο πολυτελή εκδοχή της.

Pool Your Cinema

Η ξεχωριστή συνήθεια των τελευταίων καλοκαιριών που έγινε θεσμός επιστρέφει στο πιο ρομαντικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού. Η πισίνα του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" μετατρέπεται και φέτος το καλοκαίρι σε θερινό σινεμά και καλεί όλους τους σινεφίλ να απολαύσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία στην πιο πολυτελή εκδοχή της.

Το "Pool Your Cinema", στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, υποκλίνεται στη μαγεία της έβδομης τέχνης και μας υποδέχεται κάθε Πέμπτη με Κυριακή με αγαπημένες κλασσικές ταινίες αλλά και μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood που έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά στην πόλη τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού.

Pool Your Cinema

Και καθώς σε αυτό το σενάριο η γεύση έχει ρόλο πρωταγωνιστή, η έμπειρη ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό μας καθώς χαλαρώνουμε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας. Χειροποίητα nachos, taco με γαρίδα tempura, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger, λαχταριστό corn dog και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό προβολής σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας. 

Για να ζήσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία, μπορούμε να επισκεφτούμε το Online Store του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" και να κρατήσουμε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του "Pool Your Cinema".

Η αρχή έγινε με το νοσταλγικό "Breakfast at Tiffany’s" και η συνέχεια περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη σινεφίλ έκπληξη της χρονιάς "Aftersun", το αξέχαστο "Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι", το αγαπημένο "Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες".

Ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία"
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 33 30 748

Πεμ.-Κυρ.
Ώρα Προσέλευσης: 9.15 μ.μ. | Ώρα Έναρξης: 9.30 μ.μ.
grandebretagnestore.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα