"Loop Around": Η τέχνη του colorful tufting ανθίζει στην Κυψέλη

Η Μυρτώ Κονδυλοπούλου κεντάει κυριολεκτικά στην οδό Πεστών, καθώς ασχολείται με το tufting, μια τεχνική δημιουργίας αντικειμένων που έχει ως πρώτη ύλη το μαλλί.

loop around

Στην Κυψέλη, εκεί όπου οι φρέσκιες ιδέες βρίσκουν χώρο για να ανθίσουν, θα βρούμε το "Loop Around”. Η Μυρτώ Κονδυλοπούλου κεντάει κυριολεκτικά στην οδό Πεστών, καθώς ασχολείται με το tufting, μια τεχνική δημιουργίας αντικειμένων που έχει ως πρώτη ύλη το μαλλί. Όλα τα κομμάτια που θα βρείτε στο στούντιο αλλά και στο online κατάστημά της, είναι handmade και φτιαγμένα από ακρυλικά ή/και μάλλινα νήματα, που παίρνουν τη τελική τους μορφή μέσα από υφαντά. Όλα έχουν φτιαχτεί με μεράκι, το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και χρησιμοποιώντας ελληνικά υφάσματα από τοπικές μικρές επιχειρήσεις.

loop around

Η Μυρτώ ξεκίνησε να ασχολείται με το πρωτότυπο αυτό είδος κεντήματος πριν από 3 χρόνια ως ένα μέσο ψυχοθεραπείας. Τον Απρίλιο του 2023 αποφασίζει να ανοίξει το δικό της στούντιο για να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη της για το tufting και τις υπέροχες, γεμάτες χρώματα δημιουργίες της. Με καλούς της συμμάχους τις μαγικές της βελόνες, κεντάει tote bags, coasters (σουπλά), κρεμαστά τοίχου, καθρέφτες και πολλά ακόμη. Σκοπός της είναι να γεμίζει την καθημερινότητα του ατόμου που επενδύει σε μια δημιουργία της με θετική διάθεση και παιχνιδιάρικο στυλ.

loop around

Στο "Loop Around” πρωταγωνιστές είναι τα έντονα, ζωντανά χρώματα και οι καμπύλες.  Μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια ξεχωριστά που θα δώσουν μια μοντέρνα, pop art πινελιά στο σπίτι, τον επαγγελματικό σας χώρο ή απλά στις καθημερινές σας βόλτες. Η Μυρτώ μας προσκαλεί να την εμπιστευτούμε, ώστε να κάνει και δικό μας αγαπημένο σχέδιο μια "fluffy πραγματικότητα". 

ΠΕΣΤΩΝ 28, ΚΥΨΕΛΗ, 2130480364, looparound.gr,  FB: Loop Around, Instagram: looparound.studio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα