Μορφές Έκφρασης | 10ο Καλλιτεχνικό Summer Camp: Εδώ η τέχνη γίνεται παιχνίδι

Το πιο κεφάτο και δημιουργικό summer camp για παιδιά από 5 ετών και εφήβους έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται τις πιο αξέχαστες εμπειρίες για όσους περάσουν το φετινό καλοκαίρι στην πόλη.

MorfesEkfrasis

Το πιο κεφάτο και δημιουργικό summer camp για παιδιά από 5 ετών και εφήβους έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται τις πιο αξέχαστες εμπειρίες για όσους περάσουν το φετινό καλοκαίρι στην πόλη. Κάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μιας από τις πιο δυναμικές ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, τα παιδιά έρχονται κοντά με τη φύση αλλά και την τέχνη. Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτιστική εμπειρία των παιδιών στο 10ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους και η σύνδεση με τη φύση.

MorfesEkfrasis

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν με δημιουργία, νέες φιλίες και ατέλειωτη διασκέδαση μέσα στον καταπράσινο Βοτανικό Κήπο Διομήδους (Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι). Το πρόγραμμα, που είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά κάθε ηλικιακής ομάδας (νήπια, δημοτικό, γυμνάσιο), ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να αναπτύξουν τα προσωπικά τους ταλέντα. Επίσης, φέτος οι έφηβοι μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικά τμήματα θεάτρου, μουσικής και κινηματογράφου (masterclass θεάτρου και μουσικής και κινηματογραφικό εργαστήρι). 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα