"Snob Athens": Ένα espresso gastro bar με σαγηνευτικό κήπο

Η ατμόσφαιρα και ο κοσμοπολιτισμός μιξάρονται σ’ αυτό το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης, με τα ζωηρά χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα που μας τραβούν υπνωτιστικά προς την καταπράσινη αυλή του.

Snob Athens

Η ατμόσφαιρα και ο κοσμοπολιτισμός μιξάρονται σ’ αυτό το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης, με τα ζωηρά χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα που μας τραβούν υπνωτιστικά προς την καταπράσινη αυλή του. Το νεοκλασικό του 1850 στέγασε ένα από τα πρώτα τυπογραφεία της χώρας, προτού μετατραπεί στο ξενοδοχείο "Snob Athens", με το ομώνυμο κομψό espresso gastro bar.

Snob Athens

Ο executive chef Κώστας Ακούρος και ο head chef Γιάννης Αρίστος προτείνουν γεύσεις Ελλάδας με γκουρμεδιάρικα twists, χρησιμοποιώντας τα εκλεκτότερα των υλικών. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το φαγκρί φρικασέ με ταραμά σουπιάς αρωματισμένης με ούζο και αβγολέμονο με ζωμό μυδιών και χόρτα εποχής, τον κόκορα παστιτσάδα μαγειρεμένο στο ρόνερ, με κρέμα γραβιέρας, λάδι τρούφας και ντομάτα κονφί και, φυσικά, το ηπειρώτικο ταρτάρ κιμαδόπιτας με κρέμα γαλοτύρι και λάδι βασιλικού. Δεν λείπουν βίγκαν επιλογές, όπως η τσακώνικη μελιτζάνα με μπολονέζ μανιταριών, τηγανητό κρεμμύδι, μπεσαμέλ βασιλικού και λάδι πάπρικας.

Snob Athens

Ο γλυκός επίλογος γράφεται με το chocolate bar, μια διλογία μαύρης σοκολάτας και σοκολάτας γάλακτος κρεμέ συνοδεία παγωτού βανίλια Μαδαγασκάρης, crumble αμυγδάλου και φρούτων του δάσους, αλλά και με το μελεκούνι με ναμελάκα λευκής σοκολάτας, τσάντεϊ μήλου αρωματισμένο με τριαντάφυλλο και παγωτό λουκούμι. Ολοκληρώστε τη γευστική εμπειρία διαλέγοντας από την εκλεκτή ποικιλία Negroni ή κάποιο από τα δημιουργικά κοκτέιλ. Must το Bubble Moon με μαστίχα και cordiale τσιχλόφουσκας και φράουλας και το Escobar με homemade blend τεκίλα, Cointreau, σιρόπι passion και chili. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα