"TGI Fridays™": Τροπικές γεύσεις και Caribbean vibes

Καλοκαιρινό κάλεσμα σε παραδεισένια μέρη, με smooth ρυθμούς: Η νέα περίοδος Caribbean Vibes σε όλα τα TGI Fridays™ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει και αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει για τους τρεις πιο καυτούς μήνες του χρόνου στις αμμουδερές ακτές των νησιών της Καραϊβικής.

TGI Fridays™

Καλοκαιρινό κάλεσμα σε παραδεισένια μέρη, με smooth ρυθμούς: Η νέα περίοδος Caribbean Vibes σε όλα τα TGI Fridays™ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει και αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει για τους τρεις πιο καυτούς μήνες του χρόνου στις αμμουδερές ακτές των νησιών της Καραϊβικής. Απολαύστε Tiki γεύσεις με ξεχωριστές τζαμαϊκανές street food επιλογές: από τη μία, τα τραγανά Jamaican beef empanadas με σπιτική γέμιση μοσχαρίσιου κιμά και Caribbean salsa on-the-side και, από την άλλη, το Caribbean Jerk Chicken Bowl με τρυφερό στήθος κοτόπουλου σχάρας, που μαρινάρεται με μπαχαρικά jerk και σερβίρεται μαζί με ψητό ανανά, plantain chips, ρύζι coconut, φρέσκο αβοκάντο, σπανάκι baby και mango dressing.

TGI Fridays™

Η βόλτα συνεχίζεται στις Μπαχάμες, με τα πιο λαχταριστά Bahamas Coconut Shrimps, παναρισμένα με νιφάδες καρύδας, panko, jerk spices και τροπική mango sauce για ατελείωτο dipping. Συνδυάστε τις νέες εξωτικές γεύσεις των Caribbean Vibes, με τα πρωτοποριακά Tiki Popsicle Mojitos! Σερβίρονται μαζί με δροσιστικές γρανίτες με ρούμι, για το απόλυτο summer dipping μέσα στο cocktail σας – κάθε γουλιά και ένα έξτρα κύμα δροσιάς! Επιλέξτε ανάμεσα στο τροπικό Coconut Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, Malibu, καρύδα, φύλλα δυόσμου και φρέσκο lime, που μέσα του είναι βουτηγμένη μια δροσιστική γρανίτα Coconut Lime, ή στο φρουτώδες Mango Popsicle Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, mango, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, φύλλα δυόσμου, που σας προκαλεί να βουτήξετε τη γρανίτα Mango! Αν πάλι προτιμάτε τη σύνθετη γεύση του passion fruit, το Passion Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, passion fruit, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης και φύλλα δυόσμου συνδυάζει θερινή ανεμελιά και πληθωρική απόλαυση. Eat, Drink & Chill Out στα TGI Fridays™!

TGI Fridays™

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα