"Β-Κουτί": Ρετρό, σικ και κλασικό

Γοητευτική κατάφυτη αυλή, που θυμίζει γαλλικό μπιστρό, old fashioned περιβάλλον, μπάρα με καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και πολυσυλλεκτικά DJ sets σε party mood.

Β-Κουτί © Λεωνίδας Τούμπανος

Γοητευτική κατάφυτη αυλή, που θυμίζει γαλλικό μπιστρό, old fashioned περιβάλλον, μπάρα με καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και πολυσυλλεκτικά DJ sets σε party mood συνθέτουν ένα ωραίο πακέτο που αξίζει να οδηγήσει μια κλασική μπαρότσαρκα προς το all time classic πλέον "Β-Κουτί" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Β-Κουτί
© Λεωνίδας Τούμπανος

Περνώντας το κατώφλι του, πριν ακόμα φτάσετε στον προορισμό σας, aka στην μπάρα, θα κάνετε μια στάση για να περιηγηθείτε στη διακοσμητική ματιά του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κίμωνα. Φροντίζει η αγάπη του για το ρετρό να αναδεικνύεται στην αισθητική του μαγαζιού, το οποίο στα δεκαεπτά χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει φανατικούς θαμώνες – και δικαίως. Χρωματικά στο χώρο κυριαρχεί το φλογερό κόκκινο, vintage αντικείμενα και πίνακες τραβούν το βλέμμα, ενώ ο μεγάλος γωνιακός δερμάτινος καναπές κοντά στην ξύλινη μπάρα είναι ένα πόστο που αξίζει να διεκδικήσετε.

Β-Κουτί
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πάνω από την είσοδο, δε, σε έναν αυτοσχέδιο "εξώστη", οι μασκότ γέροι του "The Muppet Show", Waldorf και Statler, κοιτούν τους θαμώνες αφ’ υψηλού και, με λίγη φαντασία, θα τους ακούσετε να σχολιάζουν καυστικά τα τεκταινόμενα της βραδιάς… Κοινώς, εδώ θα νιώσεις σαν πρωταγωνιστής στο "Back to the Future", με μόνη διαφορά ότι μπορεί και να μη θες να ξαναμπείς στη χρονομηχανή της επιστροφής. Όσο για την μπάρα; Η εκτενής λίστα των κοκτέιλ αλλάζει ανά διαστήματα ανάλογα με τη δημιουργική διάθεση κάθε εποχής και με έμπνευση περισσότερες από 200 ετικέτες premium ποτών, που καλύπτουν κάθε γούστο και ουρανίσκο. 

Περισσότερες πληροφορίες

Β-Κουτί

Ν. Τρυπιά 33 & Βρυούλων, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα