"Kalimeres Bistro": Ψυρρή… sunny side up!

Συνώνυμο με το νέο, όλο και πιο ενδιαφέρον πρόσωπο του Ψυρρή, το αγαπημένο μπιστρό "Kalimeres" υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα ακόμη πιο γευστικό πρόσωπο.

Kalimeres

Συνώνυμο με το νέο, όλο και πιο ενδιαφέρον πρόσωπο του Ψυρρή, το αγαπημένο μπιστρό "Kalimeres" υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα ακόμη πιο γευστικό πρόσωπο. Στα τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Τάκη, στην ταράτσα με την απόλυτη urban θέα και στο cosy εσωτερικό του, σε διαφορετικά επίπεδα, δεν θα δίνουμε ραντεβού μόνο για τα φανταστικά κοκτέιλ και το υπέροχο brunch με τη διάσημη σπιτική στραπατσάδα, το avocado toast σε φρέσκο ζυμωτό ψωμί και τα λαχταριστά pancakes μπουγάτσα.

Kalimeres

Το νέο μενού, που υπογράφει ο καταξιωμένος σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και yachts σεφ Δημήτρης Γιαννόπουλος, μας φέρνει εδώ και για φαγητό, με οικεία μοντέρνες γεύσεις, που επαναπροσδιορίζουν το κλασικό. Η sharing λογική είναι ιδανική για παρεΐστικες εξόδους, καθώς περνούν από το τραπέζι μας πιάτα που θα αφήσουν τους πάντες ικανοποιημένους, όπως το ταρτάρ σολομού, η bolognese σε ζυμαρικά lumaconi με κρέμα παρμεζάνας αρωματισμένη με τρούφα, το vegan ψητό μπρόκολο με τραγανό φαγόπυρο (άλλωστε, εδώ πάντα φροντίζουν τους vegan και στο brunch) ή το λαβράκι με φακές beluga και μαγιονέζα φάβας.

Kalimeres

Για το τέλος μπορείτε να επιλέξετε το φοβερό "βάσκικο" ψημένο cheesecake με κομποτέ κόκκινων φρούτων, το ιδιαίτερο μιλφέιγ και τη χειροποίητη lemon pie. Σημειώστε ότι η σάλα του πρώτου ορόφου με την open kitchen είναι ιδανική για πριβέ βραδιές. 

Περισσότερες πληροφορίες

Kalimeres

Τάκη 14, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα