"Montezuma Bar": Tropical vibes και θέα στον Κορινθιακό Κόλπο

Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από τον "Montezuma", τον τελευταίο αυτοκράτορα των Αζτέκων, ο οποίος διοργάνωνε πλουσιοπάροχα συμπόσια. Το ίδιο κάνει επιτυχώς και αυτό το απόλυτα καλοκαιρινό all-day bar.

Montezuma Bar

Το "Montezuma Bar" αποτελεί μια σύγχρονη τροπική όαση στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο, έναν πολύ κοντινό προορισμό, ιδανικό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με αφετηρία την Αττική. Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από τον "Montezuma", τον τελευταίο αυτοκράτορα των Αζτέκων, ο οποίος διοργάνωνε πλουσιοπάροχα συμπόσια. Το ίδιο κάνει επιτυχώς και αυτό το απόλυτα καλοκαιρινό all-day bar.

Montezuma

Με το που αντικρίζεις άλλωστε τον αισθητικά προσεγμένο χώρο, με τον μοντέρνο σχεδιασμό, μεταφέρεσαι κατευθείαν σε ένα εξωτικό μέρος. Αναρωτιέσαι μάλιστα αν όντως βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Ψάθινες καρέκλες και αντικείμενα μαζί με τροπικά φυτά σου δίνουν την αίσθηση ότι έχεις ταξιδέψει στο Μεξικό.

Montezuma

Μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου στη θάλασσα, έχοντας υπέροχη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, να δοκιμάσεις ένα από τα πιάτα του brunch ή του all-day μενού ή απλά να αφεθείς στη μαγική εμπειρία ενός ξεχωριστού δείπνου. Συνόδεψε τη χαλάρωση σου με το αγαπημένο σου cocktail ή επίλεξε μια νέα δημιουργική πρόταση όπως το Montezuma’s Elixir ή το Aztec Dew. Στο all-day menu θα βρεις γευστικές επιλογές όπως pancakes, μεξικάνικους λουκουμάδες, bagel, σαλάτες, πίτσες, burgers κ.ά.

Montezuma

Από το main menu μπορείς να απολαύσεις λαχταριστά tacos, δημιουργικούς συνδυασμούς pasta όπως τα Seabass Linguine με tartare από λαυράκι, τσίλι πιπεριά, αρώματα σκόρδου, σχοινόπρασο και σάλτσα βουτύρου. Φυσικά οι γαστρονομικές επιλογές δεν σταματούν εδώ, το rib eye και η χοιρινή ταλιάτα ή πιάτα με πρωταγωνιστές φρέσκα ψάρια αλλά και ένας μεγάλος κατάλογος sushi είναι μερικές μόνο προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Ενώ η επιλογή ενός tiramisu με αφράτη κρέμα mascarpone ή μιας μπάλας παγωτού λουκούμι- τριαντάφυλλο θα σου προσφέρουν μια ακαταμάχητα γλυκιά επίγευση. Στα αποφασιστικά plus, η χορευτική διάθεση του "Montezuma": τηρώντας το μοντέλο dancing & eating, τα party vibes ανεβαίνουν συνεχώς γι αυτό εδώ θα βρείτε συχνά events με μεγάλους παραγωγούς της dance σκηνής, ενώ κάθε Πέμπτη τα decks καταλαβαμβάνουν οι παραγωγοί του Best FM. 

Montezuma

Γ. Παπανδρέου & Μ. Αλεξάνδρου, Παραλία Καλάμια, Κόρινθος, 2741181188, montezumabar.gr, FB: Montezuma, Instagram: @montezuma.bar

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα