"Borracho Street Bar": Τα δυτικά θέλουν βόλτα με κοκτέιλ στο χέρι

Το νέο street bar που άνοιξε μόλις πριν από λίγες μέρες έρχεται να δώσει boozy ενδιαφέρον στο Περιστέρι και ειδικά τις καλοκαιρινές βόλτες.

Borracho Street Bar

Το νέο street bar που άνοιξε μόλις πριν από λίγες μέρες έρχεται να δώσει boozy ενδιαφέρον στο Περιστέρι και ειδικά τις καλοκαιρινές βόλτες. Με funky pop διάθεση και neon φωτισμό, το νεότευκτο "Borracho" ανανεώνει τα δυτικά με μια σειρά από δημιουργικές και νόστιμες προτάσεις, σχεδιασμένες για να απολαμβάνονται on the go. Τα κοκτέιλ του "Borracho" προσφέρονται για take away ή delivery, ώστε να σε ακολουθήσουν στις εξορμήσεις σε παραλίες, στις βόλτες στα πάρκα ή σε βραδιές με φίλους στη βεράντα. Η μπάρα αναλαμβάνει την επιτόπου εμφιάλωση του ποτού σε ειδικά σφραγισμένη συσκευασία, δίνοντας την ευκαιρία να το αγοράσεις (χωρίς πάγο) και να το σερβίρεις κάποια άλλη στιγμή. 

Borracho Street Bar

Τι θα πιούμε όμως εδώ; Η φροντισμένη cocktail list περιλαμβάνει 40 signature cocktails και σε ιντριγκάρει να τα δοκιμάσεις όλα! Ξεχωρίσαμε το spicy blend του Borracho, το προκλητικό Death Match με αψέντι και το απρόβλεπτο Τσίπα δεν έχεις; που μιξάρει το τσίπουρο με την bitter σοκολάτα. Τον κατάλογο συμπληρώνει μια ευφάνταστη πεντάδα mocktails, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τι παίζει στα shakers αποφεύγοντας το αλκοόλ, αλλά και μια περιεκτική λίστα με ελληνικές και ξένες ετικέτες μπίρας. Υπάρχει πάντως και η εναλλακτική να απολαύσεις το ποτό σου στον διαστημικό χώρο του μαγαζιού που δημιούργησε ο Κούρος Αγαπητός (dear kouros | archstudio). 

Borracho Street Bar

Περισσότερες πληροφορίες

Borracho Street Bar

Αιμίλιου Βεάκη 21, Περιστέρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα