"St. George Lycabettus Lifestyle Hotel": Καλοκαίρι στο πιο φινετσάτο rooftop της πόλης

Για τις φετινές lifestyle αποδράσεις δεν χρειάζεται να απομακρυνθούμε από το κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια, αρκεί να ανεβούμε μέχρι το "Suite Lounge Rοοftop Restaurant" στο κολωνακιώτικο "St. George Lycabettus".

St. George Lycabettus © Λεωνίδας Τούμπανος

Για τις φετινές lifestyle αποδράσεις δεν χρειάζεται να απομακρυνθούμε από το κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια, αρκεί να ανεβούμε μέχρι το "Suite Lounge Rοοftop Restaurant" στο κολωνακιώτικο "St. George Lycabettus", όπου μια εντυπωσιακή θέα καδράρει τα νέα μενού, που υπογράφει ο executive chef Βασίλης Μήλιος. Το μάτι αγναντεύει από την Ακρόπολη και τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού έως τα νησιά του Σαρωνικού, όσο στο τραπέζι φτάνουν à la carte προτάσεις ή το ανανεωμένο Summer Dégustation Menu. Η έμφαση δίνεται, όπως πάντα, στα αγνά ελληνικά υλικά και τα τοπικά προϊόντα, ενώ η γεύση ολοκληρώνεται με τα αρωματικά που φτάνουν απευθείας από τον "κήπο του chef". Τρυφερός αστακός με σάλτσα ολαντέζ και βλαστάρια σπαραγγιών, πλατό θαλασσινών με αστακό, γαρίδα, χταπόδι και σολομό μαρινέ, αλλά και το στριφτό λαβράκι με κρέμα κακαβιάς φέρνουν τη θάλασσα λίγο πιο κοντά. Παράλληλα, σύγχρονα γαστρονομικά twists ανανεώνουν κλασικά πιάτα, όπως το ριζότο με φρέσκια τρούφα, ψητό καμαμπέρ και φουντούκια.

St. George Lycabettus
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τη σκυτάλη παίρνει το "Vertigo Pool Club" στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου, όπου η αγαπημένη συνήθεια του aperitivo συνοδεύεται με το ηλιοβασίλεμα (καθημερινά 6-8 μ.μ.), όπως αποδεικνύει ο Sunset aperitivo κατάλογος που σχεδίασαν καταξιωμένοι chefs και bartenders. Τα δροσιστικά ποτά και finger food bites ολοκληρώνουν την κοσμοπολίτικη εμπειρία χαλάρωσης, κάνοντας το "St. George Lycabettus" απαραίτητη στάση για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πόλη.

St. George Lycabettus
© Λεωνίδας Τούμπανος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα