"Poseidon Athens Hotel": Βουτιά στο απέραντο γαλάζιο

Με το προνομιακό location, το ευχάριστο island chic στιλ του και την έμφαση στις παροχές και στις γεύσεις που αγκαλιάζουν εξίσου τους Αθηναίους και τους επισκέπτες, το "Poseidon Athens Hotel" προσφέρει μια ξεχωριστή all-day εμπειρία για διαφορετικά γούστα.

Poseidon Athens Hotel © Λεωνίδας Τούμπανος

Είναι μερικές εμπειρίες της καλοκαιρινής Αθήνας που δεν τις αλλάζουμε με τίποτα και στις οποίες επιστρέφουμε με λαχτάρα με το που πιάνουν οι ζέστες και το διάστημα έως τις διακοπές μάς φαίνεται ατελείωτο. Όπως το να απολαμβάνουμε ένα κοκτέιλ με θαλασσινή πανοραμική θέα στο εντυπωσιακό cocktail bar "The Skybar 360°" του πολυτελούς ξενοδοχείου "Poseidon Athens Hotel" στο Παλαιό Φάληρο, με το ξύλινο ντεκ να μας ταξιδεύει και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος να συναγωνίζονται αυτά στο ποτήρι μας. Με το προνομιακό location, το ευχάριστο island chic στιλ του και την έμφαση στις παροχές και στις γεύσεις που αγκαλιάζουν εξίσου τους Αθηναίους και τους επισκέπτες, το "Poseidon Athens Hotel" προσφέρει μια ξεχωριστή all-day εμπειρία για διαφορετικά γούστα.

Poseidon Athens Hotel
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τα πρωινά πιάνουμε θέση στις ξαπλώστρες της άνετης παραλίας με δροσιστικούς χυμούς, ενώ μετά το μπάνιο ακολουθεί τσιμπολόγημα και μπίρα στο beach bar, οικείες και προσιτές καλοκαιρινές γεύσεις στην ταβέρνα πάνω στο κύμα ή καφές με θέα. Στο εστιατόριο, στο στιλάτο roof garden του ξενοδοχείου, ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες, οι καλοφτιαγμένες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις σερβίρονται με φόντο την αθηναϊκή Ριβιέρα στα καλύτερά της, ενώ ένα ποτό με ή χωρίς fingerfood στο "The Skybar 360°", καθώς σουρουπώνει και η παραλιακή αλλάζει χρώματα, αρκεί για να νιώσουμε ότι πήραμε το πλοίο και ταξιδέψαμε κάπου μακριά…

Poseidon Athens Hotel
© Λεωνίδας Τούμπανος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα