"Baratin": All-day φινέτσα και στιλ

Συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα του κλασικού με μοντέρνες πινελιές, το "Baratin" είναι στάση για κάθε ώρα της ημέρας, στην κεντρική πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Baratin © Λεωνίδας Τούμπανος

Συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα του κλασικού με μοντέρνες πινελιές, το "Baratin" είναι στάση για κάθε ώρα της ημέρας, στην κεντρική πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η retro chic ψηλοτάβανη σάλα συνδυάζει λεπτομέρειες νεοϋορκέζικου στιλ με πιο ρετρό νότες, ενώ το ντεκόρ είναι ιδιοσυγκρασιακό, με δερματόδετες εκδόσεις στη βιβλιοθήκη και παλιά αντικείμενα, που συλλέγει ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Κίμωνας από τα ταξίδια του ή από τις γύρες του σε παλαιοπωλεία. Στο βάθος της σάλας, πίσω από τη βιβλιοθήκη, "κρύβεται" μια ήσυχη γωνιά που μοιάζει με μικρογραφία γαλλικού μπιστρό, ενώ στην όμορφη αυλή με τις καρέκλες κήπου θα ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της πόλης. 

Baratin
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το κομψό all-day στην πολυσύχναστη περαντζάδα της Δεκελείας ξεχωρίζει για τον φινετσάτο αλλά συνάμα καθημερινό χαρακτήρα του, ο οποίος περνά και στις γεύσεις που σερβίρει. Χαλαρό αλλά και προσεγμένο, είναι ένα στέκι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ωραία χαρμάνια καφέ και ελαφρύ πρωινό, να κάνεις στάση λίγο αργότερα για ένα καλοφτιαγμένο brunch ή after office γεύμα το μεσημέρι με ένα ποτήρι κρασί από μια αξιόλογη λίστα, αλλά και για τη βραδινή σας έξοδο, με κοκτέιλ που, μόλις χαμηλώσουν τα φώτα, παρελαύνουν από τη δεκάμετρη μπάρα. Αξίζει πάντως να βρεθείς εδώ για φαγητό, μιας και το μενού περιλαμβάνει από brunch και pancakes μέχρι πληθωρικά burgers, comfort μακαρονάδες, καλοφτιαγμένες πίτσες και μοντέρνου προφίλ πιάτα.

Baratin
© Λεωνίδας Τούμπανος

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα