"Manouka": Η κρυφή ταράτσα του καλοκαιριού

Αρκεί και μόνο η θέα από τον 7ο όροφο και την κορυφή της Ερμού για να σε πείσει ότι το "Manouka - Day & Night Gastro Bar" είναι ένα από εκείνα τα μέρη που κάνουν αρκετά πιο ευχάριστο το καλοκαίρι στην πόλη, ειδικά τις βραδινές εξορμήσεις.

Manouka

Αρκεί και μόνο η θέα από τον 7ο όροφο και την κορυφή της Ερμού για να σε πείσει ότι το "Manouka - Day & Night Gastro Bar" είναι ένα από εκείνα τα μέρη που κάνουν αρκετά πιο ευχάριστο το καλοκαίρι στην πόλη, ειδικά τις βραδινές εξορμήσεις. Κι όμως, η 360° πανοραμική οπτική της Αθήνας –με την πιο προνομιακή θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό– δεν είναι το μοναδικό ατού του. Η ολοκληρωμένη πρόταση γεύσης και πίνειν, χαλάρωσης και διασκέδασης, περιλαμβάνει ακόμη πιο ανανεωμένο περιβάλλον με την υπογραφή του Studiomateriality, νεανική ατμόσφαιρα, ποιοτικές προτάσεις τόσο από την κουζίνα όσο και από το μπαρ, μαζί με ωραίες μουσικές.

Manouka

Στο κομμάτι του φαγητού, η head chef Μαρίνα Ντεμολλάι εγκαινιάζει ένα νέο concept με έμφαση στο comfort food: Η ημέρα εδώ ξεκινά με απολαυστικό brunch, για να συνεχιστεί με πιάτα γεμάτα γεύση και οικειότητα, βασισμένα σε ελληνικά προϊόντα με πειραγμένες πινελιές. Τα κοκτέιλ στέκονται μαζί με το φαγητό, αλλά αναδεικνύονται και σε σημαντικό λόγο για να φτάσεις μέχρι εδώ, ενώ το ίδιο ισχύει και για την πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που επικεντρώνεται στον ελληνικό αμπελώνα, δίχως να αγνοεί τον διεθνή. Τέλος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αγαπημένοι DJs δίνουν πιο funky ρυθμό, ανεβάζοντας την ατμόσφαιρα και κάνοντας τα καλοκαιρινά βράδια μας ακόμα πιο απολαυστικά.

Manouka

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα