"Academias Hotel - Autograph Collection": Στην Ακαδημία των αισθήσεων

Η εντυπωσιακή θέα της πόλης από ψηλά στο "ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion Gastrobar" του "Academias Hotel, Αutograph Collection by Marriott", με επίκεντρο την ολόφωτη Ακρόπολη, σε κερδίζει με το άνοιγμα της πόρτας του ασανσέρ.

academias hotel

Η εντυπωσιακή θέα της πόλης από ψηλά στο "ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion Gastrobar" του "Academias Hotel, Αutograph Collection by Marriott", με επίκεντρο την ολόφωτη Ακρόπολη, σε κερδίζει με το άνοιγμα της πόρτας του ασανσέρ. Αυτός δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για να ανακαλύψετε το εκλεπτυσμένο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο, 60 δωματίων, συμπεριλαμβανομένων 3 σουιτών, που εμπνέεται από την αρχαία αθηναϊκή φιλοσοφία και σκέψη, με στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στο κέντρο της πόλης. 

academias

Αντλώντας έμπνευση από τις τρεις αρχές του Πλάτωνα, η εικαστική ταυτότητα κάθε χώρου του "Academias Hotel, Αutograph Collection by Marriott" αποτυπώνει τις Επιστήμες, τις Τέχνες και τη Φιλοσοφία. Η ονομασία των χώρων παραπέμπει στον τρόπο ζωής της Αρχαίας Αθήνας –"Symposium", "Plato Bar", "Pnoes Spa", "NYX"–, ενώ παράλληλα οι εικαστικές λεπτομέρειες στα δωμάτια αλλά και οι ρήσεις αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, που φιλοξενούνται σε ευδιάκριτα σημεία των χώρων, προσκαλούν τους επισκέπτες σε ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης και απόλαυσης. 

yuzu fruit

Στο ξεχωριστού design "Plato all day Lounge Bar" απολαμβάνουμε ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις, ενώ στο "Symposium" πλούσιο μπουφέ πρωινού και la carte πιάτα με πρώτες ύλες της Μεσογείου, αλλά και τοπικά ελληνικά υλικά. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, το "ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion Gastrobar" υπόσχεται μια γαστρονομική εμπειρία γεμάτη έμπνευση, με πρωταγωνίστρια την Ιαπωνία αλλά και με έντονα στοιχεία από το Περού και τη Μεσόγειο. Ο executive chef Δημήτρης Κότσαλης και η ομάδα του εκπλήσσουν ευχάριστα με το συνδυασμό ιαπωνικών γεύσεων και ολόφρεσκων εποχικών υλικών της Μεσογείου. Από το ανανεωμένο μενού ξεχωρίζουν οι ολόφρεσκες ψητές κόκκινες καραβίδες με shiso και σαφράν αλλά και το flap steak 220 γραμμαρίων από Black Angus, που συνοδεύεται από φρέσκια καλοκαιρινή τρούφα και πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ.

acaemias

Τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας εξασφαλίζουν τα ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια με υπέροχα μαρμάρινα μπάνια και τα πρωτοποριακά amenities της Diptyque Paris, στρώματα Simmons που αγκαλιάζουν και ξεκουράζουν το σώμα, Illy μηχανές espresso και ένα πλούσιο mini bar που ολοκληρώνεται με in room dining επιλογές. Αυτές 
και πολλές άλλες λεπτομέρειες, αλλά και ευφάνταστες ενέργειες, αποπνέουν τις αξίες και το χαρακτήρα ενός ξενοδοχείου-προορισμός για συλλέκτες εμπειριών.   

Διαβάστε ακόμα