Το τρέιλερ του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" κυκλοφόρησε και η αγωνία χτυπάει κόκκινο

Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της σειράς που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία.

Έτερος Εγώ Νέμεσις

"Με το "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" δεν μένουν αναπάντητα ερωτήματα. Κλείνουν όλα τα ανοιχτά κεφάλαια που έχουν να κάνουν με το "Έτερος εγώ”, από την ταινία έως τη σειρά", μας είχε δηλώσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Η τελευταία πράξη της σειράς του, σε παραγωγή Cosmote TV και με την Κατερίνα Φιλιώτου να συνυπογράφει το σενάριο, έρχεται στις οθόνες την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:00 (ταυτόχρονη πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD και ΟΝ DEMAND στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS). 

Διαβάστε Επίσης

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος οκτώ επεισοδίων, όπου όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν, έρχεται με ένα πολυπληθές και άκρως εντυπωσιακό καστ. Στο πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Cosmote TV, όπως είναι λογικό δεν αποκαλύπτονται πολλά από την εξέλιξη της ιστορίας, αποκαλύπτεται όμως μια μεγάλη αλήθεια: "Τώρα όλοι περιμένουν την τελευταία πράξη", αναγράφεται, κάτι που ισχύει τόσο για τους ήρωες του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις" όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το τρέιλερ του "Έτερος Εγώ: Νέμεσις"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.