Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

Τhe Bear Τhe Bear

Mετά από δύο καθηλωτικές σεζόν που χάρισαν στο "The Bear" μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων, 10 βραβεία Emmy και 3 Χρυσές Σφαίρες, το αγαπημένο ensemble καστ επιστρέφει στη χαοτική κουζίνα του Σαν Φρανσίσκο για την 3η σεζόν.

Ο δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός Κρίστοφερ Στόρερ διατηρεί το πόστο του, και μαζί του συνεχίζουν οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Άϊο Εντεμπίρι και Έμπον Μος Μπάκραχ, Άμπι Έλιοτ, Λάιονελ Μπόις, Λίζα Κολόν-Ζέγιας, και Μάτι Μέιθσον, ενω ο Όλιβερ Πλάτ και η Μόλι Γκόρντον συνεχίζουν σε επαναλαμβανόμενους ρόλους. Σε χρέη εκτελεστικών παραγωγών επιστρέφουν και οι Τζοάνα Κάλο, Μάτι Μέιθσον, Χίρο Μουράι και Κόρτνεϊ Στόρερ.


Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων έκλεισε με το άνοιγμα του ανανεωμένου εστιατορίου The Bear, μια επιτυχία για τη συνολική προσπάθεια της ομάδας, την οποία όμως ο πρωταγωνιστής, Καρμ, δεν κατάφερε να χαρεί. Το φινάλε τον αφήνει σε μία δύσκολη ψυχική κατάσταση, σε μια έξαρση αυτο-καταστροφής, και αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που έκαναν το κοινό να ελπίζει για νέα επεισόδια. 

Η τρίτη σεζόν συναντά τον Κάρμ σε μια ακόμα πιο πιεστική φάση, καθώς προσπαθεί να αναδείξει το Τhe Bear και να ανταπεξέλθει στον ανταγωνιστικό μικρόκοσμο της εστίασης. Απαιτεί την τελειότητα από το προσωπικό του, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στην πίεση. Ενώ τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν (άραγε θα μας εκπλήξουν νέες προσθήκες στο καστ;), η προσπάθεια τους για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τις σχέσεις τους. 
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το Disney+ υποδέχεται τον Ιούνιο με 5 πρωτότυπες σειρές

Ένας μήνας γεμάτος μόδα, περιπέτεια και αθλητισμό, με πέντε σειρές (και μία νέα ταινία) που θα δούμε αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα του Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/06/2024

5+1 ταινίες γεμάτες ένταση που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Δυνατό ξεκίνημα Ιουνίου με Ταραντίνο, Σπίλμπεργκ και αξέχαστα sci-fi φιλμ. Σάββατο 1/6 και Κυριακή 2/6, στα ελληνικά κανάλια.

"The Bear": Tο τρέιλερ της 3ης σεζόν είναι εδώ και είναι υπέροχο

Όλα τα νέα επεισόδια έρχονται στο Disney+ τον Ιούλιο.

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.