Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Εurovision 2024 Εurovision 2024

H Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε το κοινό στο Malmö Arena δίνοντας μια δυναμική περφόρμανς -ενδυναμωμένη με εξαιρετικά visuals- για τον Β' Ημιτελικό της φετινής Eurovision, με το "ΖΑΡΙ" να περνάει επισήμως στην τελευταία φάση του διαγωνισμού. Η Ελλάδα οδεύει, λοιπόν, προς τον μεγάλο τελικό, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 22:00.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της, και συγκεκριμένα με τις φωνητικές τις χορδές, η Μαρίνα Σάττι και οι τέσσερις χορευτές της (ανάμεσα τους και η χορογράφος Ειρήνη Δαμιανίδου), απόλυτα συντονισμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίηθηση, εισέπραξαν το πιο θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα και πέρασαν στον Τελικό της 68ης διοργάνωσης της Eurovision.

Εurovision 2024
Εurovision 2024

Μετά τους δύο ημιτελικούς, την δεκάδα του Τελικού συμπληρώνουν οι χώρες: Λετονία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία, Αρμενία.

Ραντεβού στον Μεγάλο Τελικό, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 22:00, που θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα. Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το Disney+ υποδέχεται τον Ιούνιο με 5 πρωτότυπες σειρές

Ένας μήνας γεμάτος μόδα, περιπέτεια και αθλητισμό, με πέντε σειρές (και μία νέα ταινία) που θα δούμε αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα του Disney+.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/06/2024

5+1 ταινίες γεμάτες ένταση που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Δυνατό ξεκίνημα Ιουνίου με Ταραντίνο, Σπίλμπεργκ και αξέχαστα sci-fi φιλμ. Σάββατο 1/6 και Κυριακή 2/6, στα ελληνικά κανάλια.

"The Bear": Tο τρέιλερ της 3ης σεζόν είναι εδώ και είναι υπέροχο

Όλα τα νέα επεισόδια έρχονται στο Disney+ τον Ιούλιο.

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.