Indian Kitchen

Να παίζει το tandoori...


Είναι ίσως το πιο αγαπημένο στέκι στην πολύχρωμη κι έθνικ πιάτσα της Απόλλωνος, μιαν ανάσα από το Σύνταγμα. Είτε πιάσεις θέση μπροστά στη μεγάλη τζαμαρία για χάζι στο ατελείωτο πηγαινέλα του κέντρου είτε επιλέξεις την πιο πριβέ ατμόσφαιρα του πρώτου ορόφου με τα μεγάλα τραπέζια, εδώ θα απολαύσεις τα classics της συναρπαστικής ινδικής κουζίνας σε μία από τις πιο αυθεντικές εκδοχές τους: korma και sweet pulao για τους λάτρεις των πιο απαλών γεύσεων, madras και vindaloo για όσους αγαπούν τη spicy πλευρά της Ινδίας και, φυσικά, κοτόπουλο, αρνί και γαρίδες με όλη τη νοστιμιά που τους χαρίζει το ψήσιμο στον παραδοσιακό ινδικό φούρνο tandoori.

Θα τα συνοδεύσετε με αφράτες πίτες naan σε διάφορες γεύσεις και ρύζι μπασμάτι με σαφράν και θα δροσιστείτε με λάσι με μάνγκο και μπανάνα ή μια κλασική ινδική μπίρα Kobra.

Tip: Ώρα για γλυκό; Εδώ σερβίρουν το ινδικό παγωτό kulfi exotic με γεύση σαφράν και ξηρούς καρπούς αλλά και Gulab Jamun, δηλαδή ­σφαίρες από γάλα με πράσινο κάρδαμο βουτηγμένες σε σιρόπι.

Ο χάρτης

Απόλλωνος 6Β, Σύνταγμα

Τηλ. 2103237720

Site: www.indiankitchenathens.gr

Facebook: https://www.facebook.com/IndianKitchenAthens/


Τα εστιατόρια