La casa azul

Ραντεβού με τη Φρίντα στη Θηβών


Aντλώντας έμπνευση από το διάσημο Μπλε Σπίτι της Φρίντα Κάλο, το φρέσκο all day bar-restaurant «La Casa Azul» φέρνει στο Περιστέρι γεύσεις και αρώματα από τη μακρινή Λατινική Αμερική. Τέλεια σκηνογραφημένο, το περιβάλλον έχει την γοητευτική πατίνα μιας εγκαταλειμμένης χασιέντα κάπου στο Μεξικό τόσο στον εσωτερικό χώρο με τις πολλές γωνιές όσο και στην πολύχρωμη ατμοσφαιρική αυλή.

Σε ανάλογο ύφος είναι και οι προτάσεις του νεαρού σεφ Χάρη Ξυγκάκη, με ένα μενού που συστήνει στην περιοχή την όλο και πιο δημοφιλή σύγχρονη εκδοχή της λατινοαμερικάνικης κουζίνας: ζουμερά anticucho κοτόπουλο σε γλυκιά μαρινάδα, tacos barbacoa με σιγοψημένο κι ελαφρώς καπνισμένο μοσχάρι, εξαιρετικά καραμελωμένα καρότα zanahorias με τσορίθο και κρέμα λάιμ αλλά και το μελωμένο μοσχαρίσιο διάφραγμα La Falda-πραγματικός πειρασμός. Μουσικές cumbia, latin jazz και tropical, που ανεβάζουν παλμούς όσο περνά η ώρα, βάζοντας στο παιχνίδι και την μπάρα με κοκτέιλ κλασικά και signature.

Tip: To brunch Latino είναι καθημερινή υπόθεση στο «La Casa Azul» και σερβίρεται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, με προτάσεις όπως τα λαχταριστά churros και τα πικάντικα αβγά Huevos de Diablo.

Ο χάρτης

Θηβών 143 & Πελοπίδα 13, Περιστέρι

Τηλ. 2105716143

Site: https://www.lacasaazul.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/LA-CASA-AZUL-Gastro-Barra-Latinoamericana--978622412289293/


Τα εστιατόρια