Βραστό

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ!


Τα πάντα γύρω από αυτό το μαγαζί... συνωμοτούν για να φέρουν τη δροσιά, το πράσινο και τα αρώματα των λουλουδιών σε πρώτο πλάνο: βρίσκεται στο Πολύδροσο, στην οδό Ρόδων, δίπλα στην ολόδροση Ρεματιά Χαλανδρίου!

Η μεγάλη του αυλή είναι τριγυρισμένη από καταπράσινα φυτά και στο πίσω μέρος ένας κηπάκος είναι ό,τι πρέπει για να απασχολούνται με ασφάλεια τα παιδιά.

Η 50χρονη και βάλε πορεία του μαγαζιού, που έγινε διάσημο σερβίροντας ένα πεντανόστιμο μοσχαρίσιο βραστό (έτσι πήρε άλλωστε και το όνομά του), συνεχίζεται στα χέρια της δεύτερης γενιάς με την ίδια επιτυχία.

Στο επίκεντρο του μενού τα ξακουστά κρεατικά στη σχάρα, όλα ελληνικά και σχεδόν πάντα από την Κάρυστο: σταβλίσια μοσχαρίσια μπριζόλα 600 γραμ., κοντοσουβλάκι (τρόπος του λέγειν, αφού είναι μια ατομική­ σούβλα με μήκος 35 εκ. και βάρος 400 γραμ.), πολύ­ ζουμερό χοιρινό ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε μουστάρδα, λεμόνι, δεντρολίβανο κι ελαιόλαδο αλλά κι ένα σούπερ μπιφτέκι, ζουμερό και πεντανόστιμο, φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο από μοσχαρίσιο κιμά, μόνο με ρίγανη και αλατοπίπερο.

Σημειώστε από τα πιάτα ημέρας ένα σπάνιο μεζέ για μυημένους, τη μοσχαροκεφαλή, μάγουλα και γλώσσα, με αλατοπίπερο, σιγοψημένα επί έξι ώρες! Μια γερή συλλογή από ελληνικές μπίρες μικροζυθοποιίας (παγωμένες, υπέροχες, δίπλα στα ψητά...) ­φτιάχνει καλοκαιρινή φάση χωρίς αντίπαλο.

Ρόδων 3, Χαλάνδρι, 2106813776,
www.vrasto.gr

Ο χάρτης

Ρόδων 3, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106813776

Site: www.vrasto.gr

Facebook:


Τα εστιατόρια