Σπύρος Παπαδόπουλος - Ρένια Λουιζίδου: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το "Sexy Laundry"

Η κωμωδία της Μισέλ Ριμλ για τη σχέση μέσα στο γάμο επιστρέφει ανανεωμένη αυτόν τον Δεκέμβριο στο Θέατρο Κάππα.

SexyLaundry_2.jpg

Πώς διατηρείται ζωντανή η ερωτική επιθυμία σε ένα γάμο; Ποια είναι η μυστική συνταγή; Τι γίνεται όταν η σχέση βαλτώνει στη ρουτίνα και την καθημερινότητα; Με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως καταπιάνεται η ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία "Sexy laundry" της Μισέλ Ριμλ, που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά ανανεωμένη. Στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου θα βρεθεί φέτος η Ρένια Λουϊζίδου στο ρόλο της επί σκηνής συζύγου του. Τριάντα χρόνια μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στους θρυλικούς "Απαράδεκτους" οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα αυτής της συνεργασίας.

SexyLaundry_1.jpg

Ο Λάρι και η Άλις έχουν ζήσει 25 χρόνια γάμου με χαρές, λύπες, εκπλήξεις, ανασφάλειες και τρία παιδιά. Μετά από όλα αυτά η δύναμη της συνήθειας έχει εδραιωθεί στη σχέση τους και το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους κινδυνεύει να χαθεί. Αναζητώντας τρόπους να το αναζωπυρώσουν  αποφασίζουν να αφήσουν την ασφάλεια του σπιτιού τους και να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με το εγχειρίδιο "Σεξ για αρχάριους" ανά χείρας. Λίγο αμήχανοι, λίγο αξιοθρήνητοι και πολύ αξιολάτρευτοι προσπαθούν να βρουν ξανά από την αρχή αυτά που τους ενώνουν. Δύο πρόσωπα που εύκολα ταυτίζεται κανείς μαζί τους σε μια ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμη κατάσταση.

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Και λέγε λέγε

Μία από τα ίδια ή κάτι διαφορετικό προτείνει στην τελευταία της δουλειά η ιδιοσυγκρασιακή Ελληνίδα δημιουργός; Πάντως, αν και χρησιμοποιεί τα ίδια υλικά, καταλήγει σε ένα χλιαρό αποτέλεσμα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
13/06/2024

Ένα γερό "MindFAQ" μάς ετοιμάζει ο Γιάννης Σαρακατσάνης στο "Τζένη Καρέζη"

Ο content creator φέρνει το YouTube υλικό του στο θέατρο και εξερευνά, μαζί με το κοινό, τη δύναμη, τα όρια και τα βραχυκυκλώματα της σκέψης, σε μία διαδραστική παράσταση γεμάτη χιούμορ.

Οι πρεμιέρες του Φεστιβάλ Αθηνών για την εβδομάδα 13-19/6

Με τέσσερις νέες παραγωγές και μία σε επανάληψη συνεχίζεται η δεύτερη εβδομάδα του φεστιβάλ στην Πειραιώς 260.

"Τότε, τώρα, πάντα": Ο Σταμάτης Φασουλής μιλάει για την επιθεώρηση του καλοκαιριού στο θέατρο Άλσος

Μιλήσαμε με τον καλλιτέχνη που ενορχηστρώνει σκηνοθετικά, συνυπογράφει και πρωταγωνιστεί με all star θίασο στη νέα επιθεώρηση του θεάτρου Άλσος (από 14/6), ένα είδος που γνωρίζει όσο λίγοι.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου συμπράττει με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Νέο μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δύο φορείς ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για όλους τους χώρους λειτουργίας και εκδηλώσεων του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Οι αστέρες των μπαλέτων Μπολσόι χορεύουν σε ένα Grand Gala μπαλέτου χωρίς σύνορα

Δώδεκα κορυφαίοι χορευτές έρχονται στο Λυκαβηττό τον Οκτώβριο για να παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές από σπουδαία έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Αντωνία Οικονόμου, πώς χορεύουν μέσα σε λευκό καμβά;

Η ανερχόμενη χορογράφος, σκηνοθέτης και performer μιλάει στο "α" με αφορμή τη νέα της δουλειά "Άτιτλον", μια αλληγορία για τον έρωτα, τη σύγκρουση, την μνήμη και το τραύμα με επιρροές από τη ζωγραφική και τη γλυπτική που τοποθετεί το γυναικείο σώμα στο επίκεντρο, η οποία θα παρουσιαστεί στο Σύγχρονο Θέατρο (11-13/6).