Η μαγεία των μιούζικαλ συναντά την ατμοσφαιρική Jazz

Δύο συναρπαστικές συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια που δεν πρέπει να χάσετε.

Χορωδία Δήμου Αθηναίων

Η μαγεία των μιούζικαλ και η γοητευτική ατμόσφαιρα της τζαζ κυριαρχούν στις δύο συναρπαστικές συναυλίες "The Sound of Music" και "Jazz Time", που παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων τη δεύτερη εβδομάδα  του Φεβρουαρίου στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, συμπράττουν με τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων

Χορωδία Δήμου Αθηναίων
Χορωδία Δήμου Αθηναίων

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου (8.30 μ.μ.) το κοινό θα απολαύσει το "The Sound of Music", ένα αφιέρωμα στο μιούζικαλ με τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Γιάννη Καλύβα. Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του μουσικού θεάτρου με τραγούδια από αγαπημένα musicals σε συνθέσεις των George Gershwin, Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Webber, Richard Rodgers, Jerry Bock, Elton John, κ.ά. Προπώληση εισιτηρίων

Athens Big Band
Athens Big Banf

Μία μοναδική τζαζ εμπειρία με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς και τις διάσημες μελωδίες του είδους θα δώσει η Big Band του Δήμου Αθηναίων πλαισιωμένη από τους Δημήτρη Τσάκα, Φίλιππο Παππά και Δημήτρη Παπαδόπουλο την  Παρασκευή Φεβρουαρίου (8.30 μ.μ.). Η μουσική βραδιά, με τίτλo "Jazz Time", είναι αφιερωμένη στους ήχους της jazz με μια πιο σύγχρονη ματιά. Ο ήχος των blues και της παραδοσιακής jazz συναντά ενορχηστρωτές, όπως οι Sammy Nestico, Frank Mantooth, John La Barbera και Michael Abene, σε μία συναυλία με διακεκριμένους καλλιτέχνες της τζαζ ελληνικής σκηνής, γεμάτη swing, ενέργεια αλλά και εξωτικούς ήχους και λυρισμό, με τον μοναδικό τρόπο που μόνο η jazz μπορεί να συνδυάσει.  Προπώληση εισιτηρίων

 

Περισσότερες πληροφορίες

«The sound of music - Αφιέρωμα στο μιούζικαλ»

  • Μιούζικαλ

Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιάννης Καλύβας μας ταξιδεύουν με την Χορωδία Δήμου Αθηναίων, στον κόσμο του μουσικού θεάτρου με τραγούδια από αγαπημένα μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία Σταύρου Μπερή.

Athens Big Band

  • Jazz-Blues-Ethnic

Πλαισιωμένη από κάποιους εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών της jazz σκηνής της χώρας μας, τους Δημήτρη Τσάκα και Φίλιππο Παππά στα σαξόφωνα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, παρουσιάζει μια βραδιά αφιερωμένη στην jazz με μια πιο σύγχρονη ματιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τριπλό ραντεβού στο "Jazzét"

KLM Piano Trio, Haig Yazdjian Acoustic Trio και Μάτα Κυριακού σε ένα αυτοσχεδιαστικό μουσικό τριήμερο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

Alkyone, από τι "υλικά" είναι φτιαγμένο το μουσικό σύμπαν σου;

Η τραγουδοποιός μιλάει στο "α" με αφορμή τη συμμετοχή της στον προγραμματισμό του 6ου Athens Music Week ("Arch", 23/5).

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Εντυπώσεις από μια συναυλία με ποιήματα του Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ

Μια αληθώς ξεχωριστή βραδιά στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με πολλά μπράβο και χειροκροτήματα, παρά τα ερωτήματα που εξακολουθούν να πλανώνται για το πόσο συμπλέει, τελικά, η ποίηση του μεγάλου Ινδού στοχαστή με τη φόρμα του ευρωπαϊκού λυρικού τραγουδιού.

The Offspring και Brian May μαζί στη σκηνή

Οι σπουδαίοι punk-rockers ήταν καλεσμένοι του θρυλικού κιθαρίστα των Queen στο φεστιβάλ Starmus.

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).