Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Είσ.: € 15. Προπ.: www.more.com

Διεύθυνση:

Tηλ:

Συναυλίες

Rockwave Nights - Rotting Christ

  • Metal

Ίσως το πιο cult σχήμα του εγχώριου metal επιστρέφει στους πιστούς οπαδούς του για να γιορτάσει τα 35 του χρόνια.

29/06 Σάβ. 9 μ.μ.

Buy ticket from viva

Rockwave Nights - Mika

  • Rock-pop-folk

Μετά την ξεσηκωτική του εμφάνιση στο περσινό Rockwave Festival, ο εκθαμβωτικός showman με τα πολύχρωμα ποπ beats επιστρέφεi στα Rockwave Nights. Ποπ διαμάντια όπως «Grace Kelly», «Relax, Take It Easy», «Lollipop», «Big Girl (You Are Beautiful)» «The Origin of Love», «We Are Golden», ενσωματώνονται σε μια αιώνια λούπα που στριφογυρίζει στο ανθρώπινο μυαλό. Οι επιτυχίες του ΜΙΚΑ είναι τόσο πιασάρικες και οι live εμφανίσεις του τόσο ψυχαγωτικές που κάθε συναυλία του μετατρέπεται σε ένα λαμπερό, χορευτικό πάρτυ διαχέοντας περισσότερα χρώματα από όσα χωρούν στο ουράνιο τόξο.

02/07 Τρ. 9 μ.μ.

Buy ticket from viva

Rockwave Nights - Γιάννης Αγγελάκας & 100°C

  • Rock-pop-folk

O Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων θα παρουσιάσει την «Ηλεκτρική καρέκλα», μια αναδρομή στη μουσική του από τις Τρύπες μέχρι σήμερα. Οι συστάσεις για τον Γιάννη Αγγελάκα είναι σαφώς περιττές. Από την δεκαετία του΄80 ως και σήμερα αποτελεί συνώνυμο της εναλλακτικής ροκ μουσικής στην Ελλάδα. Στην πλούσια μουσική πορεία του δεν σταμάτησε ποτέ να πρωτοπορεί και να εντυπωσιάζει το κοινό του.

26/06 Τετ. 9 μ.μ.

Buy ticket from viva

Rockwave Nights - Οpeth

  • Metal

Oιι Σουηδοί εκφραστές του progressive metal θα μοιραστούν την σκηνή με τους πρωτοπόρους του σύγχρονου progressive Leprous. Ένα ψυχεδελικό τρενάκι τρόμου που δραπετεύει από τη φλόγα της καταδίκης στις ήπιες νότες του Damnation, επιταχύνοντας όσο πλησιάζει το εφιαλτικό σκηνικό του Blackwater Park φτάνοντας στο σημείο της λύτρωσης υπό τον πολυτάραχο ήχο του Deliverance. Η λατρεία και το πάθος τους για τον ήχο της δεκαετίας του '70 μεταφόρφωσαν τους Οpeth σε ένα μουσικό πολυεργαλείο που διακρίνεται από progressive μέταλ, folk και blues ακούσματα και μουσικές ενορχηστρώσεις δύσκολες στην περίπλοκη απλότητά τους και πολυμήχανες στην ικανότητά τους να γοητεύουν με απολαυστικές, στοχαστικές μελωδίες.

03/07 Τετ. 9 μ.μ.

Buy ticket from viva