Arch Club - Live Stage

Είσ.: € 27. Προπ.: www.more.com.

Συναυλίες

Comeback Kid

  • Rock-pop-folk

Το καναδικό γκρουπ-σταθερή αξία του hardcore punk έρχεται στην πόλη μας για ένα δυνατό live. Με πάνω από δύο δεκαετίες στην πλάτη τους, οι Comeback KID έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές hardcore punk μπάντες της γενιάς τους. Με αμέτρητα sold-out shows σε όλο τον κόσμο και μια συλλογή από αξέχαστα κομμάτια όπως τα "Wake the Dead", "Broadcasting", και "Die Knowing", οι Comeback KID υπόσχονται μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό τους.

09/05 Πέμ. 9 μ.μ.

Ziria Festival in Athens

  • Φεστιβάλ

Δεκαπέντε χρόνια μετά την έκδοσή του, το Ziria Festival συναντά για πρώτη φορά τους φίλους του στην πρωτεύουσα. H Billie Kark, οι Lungs, ο Ταφ Λάθος και οι Electric Litany σε ένα εκρηκτικό line-up.

27/04 Σάβ. 8.30 μ.μ.

Rough Skin Mama

  • Rock-pop-folk

Με σκληρά και ωμά riffs στην κιθάρα, progressive τύμπανα, βαθύ growling μπάσο, rotor keyboard ήχους και soulful φωνητικά προσφέρουν μια έντονη ερμηνεία, αναδεικνύοντας τις ρίζες τους στον κόσμο της σκληρής μουσικής. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2019 και μέλη του είναι οι: Γιώργος Πυροβολάκης (Κιθάρες) Κλεάνθης Κωνσταντινίδης (Φωνητικά & πλήκτρα) Βασίλης Παπαδόπουλος (Μπάσο & Backing Vocals) Βασίλης Αλεξόπουλος (Drums & Backing Vocals) Σύντομα το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του single με τίτλο "Tombstone", ενώ παράλληλα βρίσκεται σε στάδιο σύνθεσης και ηχογραφήσεων για το πρώτο του άλμπουμ.

11/05 Σάβ. 8.30 μ.μ.

Stick to Your Guns

  • Rock-pop-folk

Αμερικανικό hardcore punk σχήμα με West Coast επίγευση. Μαζί με τους Deez Nuts. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της, καθώς οι hardcore ‘’πολεμιστές’’ της Orange County επιστρέφουν για μια μοναδική και εκρηκτική συναυλία στην Αθήνα. Μαζί με τους Stick to Your Guns, οι φίλοι από την Αυστραλία, Deez Nuts, θα παρουσιάσουν τα hardcore punk/hip hop κομμάτια του. Ταυτόχρονα, οι δικοί μας Seasons AC, θα εκπροσωπήσουν τη γειτονιά ανοίγοντας το δρόμο σε μια βραδιά γεμάτη με την αυθεντική ενέργεια και τη δύναμη που μόνο οι μεγάλοι του είδους μπορούν να φέρουν.

29/04 Δευτ. 9 μ.μ.

Bongzilla

  • Rock-pop-folk

Υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη απόλυτη ψυχεδέλεια και heavy metal εκρήξεις. Με το μοναδικό τους συνδυασμό, ψυχεδελικών ήχων και θανατηφόρου doom metal, οι Bongzilla έχουν καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες μπάντες του είδους τους. Με την ιδιαίτερη σκηνική τους παρουσία και την ανεπανάληπτη ενέργεια που εκπέμπουν, υπόσχονται να μεταμορφώσουν τη σκηνή και να αφήσουν το κοινό με ανεξίτηλες εντυπώσεις.

30/04 Τρ. 9 μ.μ.

Δημήτρης Σγουρός

  • Ελληνική

Σε ένα πρόγραμμα με αυθεντική μουσική και τραγούδια της Κρήτης. Τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης, που αναδεικνύουν τον πλούτο, τη δύναμη και την ομορφιά της κρητικής ψυχής, δοσμένα με το ιδιαίτερο προσωπικό του ύφος, τη δεξιοτεχνία και το μεράκι του. Ο Σγουρός σε όλη τη μουσική του πορεία ερευνά τις πηγές και συνταιριάζει την προσωπική του δημιουργία με τους άγραφους κανόνες της κρητικής παραδοσιακής μελοποιίας. Έχει ηχογραφήσει παλιούς σκοπούς αλλά και ξεχασμένους χορούς της περιοχής του, καταφέρνοντας να τους ξαναφέρει στο προσκήνιο, επιμένοντας να χρησιμοποιεί παράλληλα με τη λύρα και το λυράκι, το οποίο χρησιμοποιούνταν ευρύτατα παλαιότερα αλλά είχε ατονήσει στις μέρες μας. Έτσι έχει βοηθήσει καθοριστικά στη διάδοση και ολοένα αυξανόμενη χρήση του από νεώτερους λυράρηδες.

07/05 Τρ. 9.30 μ.μ.