Ultimate Ears: νέα έκδοση WonderBoom, καλύτερη σε όλα

To διάσημο brand ήχου της Logitech βελτιώνει σημαντικά την σειρά των βραβευμένων φορητών ηχείων του

H προϊοντική κατηγορία των φορητών ηχείων που αντλούν περιεχόμενο από smartphones ή tablets μέσω Bluetooth προσφέρει πια πάρα πολλές επιλογές από πολλούς κατασκευαστές, όμως τα WonderBoom της Ultimate Ears - εταιρείας που εξαγόρασε και έχει εντάξει στην τεράστια γκάμα της η Logitech εδώ και καιρό - είχαν ομολογουμένως καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να ξεχωρίσουν: κανένα άλλο τέτοιου τύπου προϊόν δεν συνδύαζε ανθεκτική κατασκευή, μεγάλη αυτονομία, ποιοτική απόδοση ήχου και όμορφο σχεδιασμό όπως αυτά. Ε, τα νέα WonderBoom3 είτε κρατούν όλα τα θετικά στοιχεία των προκατόχων τους, είτε τα βελτιώνουν αισθητά.

Κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα πολυεστέρα - και τουλάχιστον 31% ανακυκλωμένο πλαστικό από ηλεκτρονικές συσκευές στο τέλος του κύκλου ζωής τους - τα Ultimate Ears WonderBoom 3 συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως τα... μικρά πράγματα συχνά επιφυλάσσουν εκπλήξεις: ο ήχος τους είναι απρόσμενα κι εντυπωσιακά "μεγάλος", διαχέεται σε 360 μοίρες γύρω από αυτά και διακρίνεται για την διαύγειά του. Η Ultimate Ears υπολογίζει την αυτονομία τους στις 14 ώρες περίπου (με ενεργή την επεξεργασία ήχου για βελτίωσή του), ενώ διατηρούν την πιστοποίηση κατά IP67, όντας αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη, ικανά ακόμη και να... επιπλέουν στο νερό (!).

Αυτό το τελευταίο, η εξαιρετική ανθεκτικότητα των WonderBoom3 στο νερό και στις κακουχίες - που διέκρινε και τους προκατόχους τους - πρακτικά σημαίνει πως οι καταναλωτές μπορούν να τα πάρουν μαζί τους οπουδήποτε, απολαμβάνοντας την μουσική της επιλογής τους εντός σπιτιού στο... ντους ή την πισίνα, μέχρι εκτός σπιτιού στην παραλία ή τις εκδρομές στο βουνό. Παντός καιρού, κυριολεκτικά!

Τα WonderBoom 3 διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: γκρι (Joyous Bright), ροζ (Hyper Pink), μπλε (Performance Blue) και μαύρο (Active Black). Προσφέρουν ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth εμβέλειας έως 40 μέτρων, δεν λερώνονται εύκολα και είναι ανθεκτικά στις πτώσεις (προσφέρουν επίσης την χαρακτηριστική εύχρηστη θηλιά στο πάνω μέρος ώστε να διευκολύνουν την ασφαλή μεταφορά τους). Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης δύο ηχείων WonderBoom 3 μεταξύ τους, έτσι ώστε το καθένα ν' αναλαμβάνει το δικό του "κανάλι" ήχου και τα δύο μαζί να αποδίδουν στερεοφωνικά καλύπτοντας ακόμη μεγαλύτερους χώρους. Τα Ultimate Ears WonderBoom 3 είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €99.99.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ