Κύριος Χου

Ένα bar φτιαγμένο σε μια όμορφη, καλοδιατηρημένη παλιά μονοκατοικία. Τα cocktails του φτιάχνονται με τα βότανα από τις γλάστρες της πλακόστρωτης αυλής.

Σχετικά άρθρα

7 άχαστα events για pre-christmas μπαρότσαρκα στην πόλη

Τα μπαρ φόρεσαν τα γιορτινά τους και σας καλούν σε σπέσιαλ βραδιές που περιλαμβάνουν από live μουσικές, ανεβαστικά dj sets, μέχρι stand-up cοmedy και μουσικοθεατρικά performances, αλλά και ιδιαίτερα μπαζάρ για να βρείτε πρωτότυπα δώρα για τις γιορτές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
17/12/2021

Τα brunch της Αθήνας: Kάλλιο αβγά παρά... πατέ!

Σαν παλιρροϊκό κύμα έσκασε το brunch και, μετά τον πρώτο πάταγο, το μιξάζ πρωινού-μεσημεριανού κάνει trending διαρκείας. Τα πρώτα weekends του χρόνου, αντί για ρόδι, σπάστε… αβγό.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας δεν είναι μόνο μπαρ!

Με τα ωράρια της casual εξόδου να μετατοπίζονται όλο και νωρίτερα, τόσο ο καφές όσο και το φαγητό ενσωματώνονται οργανικά στη λειτουργία των μπαρ σε πιο ισορροπημένες και πληθωρικές εκδοχές του all day.

Time for brunch: 25 στέκια για... ποσέ την Κυριακή!

Τυφώνας... αβγών, καταιγισμός pancakes, βροχή από burgers: σε πλήρη εξέλιξη το φαινόμενο «brunch στην Αθήνα», που όχι μόνο καθιερώθηκε ως συνήθεια, αλλά εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες προτάσεις που μεταμορφώνουν τα weekends μας.

7 bars με σπιτική αύρα

Bars σε μονοκατοικίες, σε σπιτικές αυλές, σε νεοκλασικά και σε παλιά αστικά σπίτια. Εκεί που η βραδινή έξοδος μπορεί να πάρει τη μορφή μιας συγκέντρωσης φίλων.

Μπαρότσαρκες για λίγους

Τελικά ακόμη και το πιο «άδειο» τριήμερο της χρονιάς η βραδινή έξοδος έχει τη δική της γοητεία. Αρκεί να ξέρεις πού να πας. Προτείνοντας τα bars που θα παραμένουν ανοιχτά για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, το «α» σκάρωσε τον οδηγό που δεν θα σε αφήσει να τριγυρίζεις άσκοπα.

Βόλτα στα bar των Πετραλώνων

Στην τίμια γειτονιά των μεζέδων και της κρητικής ρακής, τα bars δεν μπορεί παρά να τονίζουν την παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Αράζουμε στα τραπεζάκια τους και καταγράφουμε εντυπώσεις από νέες αφίξεις και all time classics...