7 άχαστα events για pre-christmas μπαρότσαρκα στην πόλη

Τα μπαρ φόρεσαν τα γιορτινά τους και σας καλούν σε σπέσιαλ βραδιές που περιλαμβάνουν από live μουσικές, ανεβαστικά dj sets, μέχρι stand-up cοmedy και μουσικοθεατρικά performances, αλλά και ιδιαίτερα μπαζάρ για να βρείτε πρωτότυπα δώρα για τις γιορτές.

k-pop

"K-Pop Fantasy Night in Athens" στο Death Disco

Αν σας αρέσει η κορεάτικη αισθητική που εκφράζεται με σειρές σαν το "Squid Game" και το "My Name" και με μπάντες σαν τους "BTS" ή τους "Blackpink", τότε την Παρασκευή 17/12 επιβάλεται να είστε στο Death Disco. Όσοι, βέβαια, δεν έχετε ιδέα από κορεάτικη ποπ, αλλά πολύ θα θέλατε να μάθετε, είναι η ευκαιρία σας, μιας και το event διοργανώνεται από τους έμπειρους, Κορεάτες "Young Bros", οι οποίοι φημίζονται για τα πετυχημένα K-Pop πάρτυ τους ανά τον κόσμο.

‘Ωρα: 10:30 μ.μ. | Είσοδος: € 10

"Ήττα – (η μήτρα της νίκης)" στο Κ.Ο.Τ.Ε.Σ Χ Booze

Μία electro rock performance έρχεται στο Κ.Ο.Τ.Ε.Σ Χ Booze από την ομάδα "Scarmi" και θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στις 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία πειραματική μουσικοθεατρική αφήγηση, έναν θεατρικό μονόλογο συνοδευόμενο από τους ήχους ηλεκτρικής κιθάρας, ντραμς και σινθεσάιζερ. Ο ηλεκτρονικός, ατμοσφαιρικός, ροκ ήχος ακολουθεί τον εκφραστικό, πειραματικό λόγο της ηθοποιού Ελεάννας Αποστολάκη και μαζί με τους μουσικούς συμπράττουν επί σκηνής δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μουσικοθεατρικό θέαμα.

Ώρα: 9 μ.μ. | Διάρκεια: 60’ | Είσοδος: € 12 | Κρατήσεις: 6973 310 991

 

George Fakinos dj set στο Χοροστάσιο

george fakinos

Το Σάββατο 18/12 ο Γιώργος Φακίνος επιστρέφει στα decks του Χοροστασίου και μαζί με τον Φίλιππο Λουβάρη σάς υπόσχονται μία επική βραδιά με industrial, EBM, electro και dark techno μουσικές από τα 90s μέχρι και σήμερα. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό!

‘Ωρα: 10 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

"Blink Mike & Αλέξανδρος Τιτκώβ" στο Spiti bar

blink mike

Τη Δευτέρα 20/12 οι Blink Mike και Αλέξανδρος Τιτκώβ συναντιούνται μετά από καιρό στον φιλόξενο χώρο του Spiti bar για μια stand-up comedy βραδιά με τίτλο: "Τον ξέρω από παλιά!". Ένα δυνατό, κωμικό δίδυμο που θα σας προσφέρει άπλετο γέλιο και θα σας ανεβάσει τη διάθεση για να σπάσει η δευτερίλα, λίγο πριν τις γιορτές.

Ώρα: 9:30 μ.μ. | Είσοδος: € 10 με κρασί ή μπύρα | Κρατήσεις: 210 6833677

"Stayin’ Alive Party" στο The Clumsies

clumsies_party

Το καθιερωμένο disco πάρτυ του Clumsies επιστρέφει την Τρίτη 21/12 και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του τα έβδομα γενέθλιά του, αλλά και το γεγονός ότι καταφέρατε να επιβιώσετε το 2021. Ετοιμαστείτε για ένα πάρτυ, όπου θα ακούσετε τις μεγαλύτερες disco επιτυχιές των 80s, θα τα δώσετε όλα στον χορό και θα δοκιμάσετε εξαιρετικά κοκτέιλ από την πολυβραβευμένη μπάρα του.

Ώρα: 9 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη | Dress code: 80s

"String Demons" live στο Faust

string demons

Την Πέμπτη 23/12 οι "String Demons" έρχονται στο Faust για να παρουσιάσουν ένα live που ονομάζουν "Λεωφόρος Εγχόρδων". Σας προσκαλούν να τους ακολουθήσετε στη μουσική τους "Λεωφόρο", με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, τις διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί, αλλά και καινούργιες, σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, πολυαγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας.

Ώρα: 9:30 μ.μ. | Είσοδος: € 5 | Κρατήσεις: 210 3234095

"Pop-up Bazaar" στον Κύριο Χου

foxy lady

Την Πέμπτη 23/12 ο Κύριος Χου φιλοξενεί στο χώρο του ένα christmas bazzar στο οποίο συμμετέχουν έλληνες δημιουργοί, όπως οι The vintage lodge, Foxy Lady, Tie dye trippy eye και Dof Ceramics. Vintage και casual ρούχα, χειροποίητες δημιουργίες, κεραμεικά και πολλά άλλα, θα περιμένουν να γίνουν μέρος της γκαρνταρόμπας σας ή δώρα για άλλους για τα Χριστούγεννα. Στα decks του Κύριου Χου θα επιλέγει τις μουσικές ο Μemorandum.

Ώρα διεξαγωγής: 4 μ.μ. - 11 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Σε όλα τα event απαιτείται να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και αστυνομική ταυτότητα.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

Χοροστάσιον

Σκουλενίου 2 (1ος όροφος), Πλ. Κλαυθμώνος
  • Bars

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Κύριος Χου

Υπερίωνος 1 και Δημοφώντος, Άνω Πετράλωνα
  • Bars

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.