Velvet moments με την υπογραφή Pony and Jigger στο "Σουίt"

Μια δόση γλυκού από το Γιάννη Πέτρο Πετρή και τον Μπάμπη Ζηντίλη για έναν διαφορετικό Βαλεντίνο με ή χωρίς ταίρι...

Σοuit

Στις 14 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο talk of the town ζαχαροπλαστείο του δημιουργικού pastry chef Μπάμπη Ζηντίλη, για ένα αναπάντεχο γευστικό ντουέτο με την βελούδινη πινελιά της "Pony and Jigger"  της νέας ανατρεπτικής ελληνικής εταιρείας ποτών του Γιάννη Πέτρου Πετρή και του Βασίλη Ρούσσου. 

Από τις 5 μ.μ. μέχρι της 9 μ.μ. στο "Σοuit", το μοναδικό ζαχαροπλαστείο με έμφυτη μπαρίστικη αύρα και διάταξη το δίδυμό Μπάμπης και Γιάννης  έχουν ετοιμάσει ένα κρεσέντο γλυκού ταιριάσματος με έμπνευση το Kernel το νέο ερωτεύσιμο spirit από Μαχλέπι της Pony and Jigger.  

kernel

Ο Γιάννης Πέτρος Πετρής θα είναι εκεί και θα ανακατεύει στο shaker το must taste cocktail Red Velvet. Ένα βαθυκόκκινο ποτό που φλερτάρει με τις αισθήσεις μας και μας μυεί στα γοητευτικά αρώματα του Kernel σε συνδυασμό με τις τσαχπίνικες πινελιές των raspberries. O δημιουργικός pastry σεφ σε απόλυτη αρμονία  παρατάσσει δίπλα τις πρωτότυπες και χαρακτηριστικές δημιουργίες του σε ένα pairing  έκπληξη ,που θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς και θα τους βάλει στο γιορτινό κλίμα. 

Μια πρόταση που φέρει φρεσκάδα και μια διαφορετική οπτική, που μας βγάζει από την πεπατημένη και μας αποκαλύπτει ότι νέο αξίζει στην πόλη. Όσοι έρθουν θα έχουν κέρασμα ένα σφηνάκι Kernel και αν είναι μόνοι τους ή χωρισμένοι και δεύτερο! 

Ραντεβού στην Τερψιθέας 47 στο Παλαιό Φάληρο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Εσείς ελάτε μόνο με την καλή σας διάθεση... 

Extra bonus πριν της 14 Φεβρουαρίου η συνταγή του απόλυτου Red Velvet Cocktail Red velvet 

velvet cocktail

Kernel Mahlepi spirit 1pony
Opurist 1pony
Fresh lime juice 1/2 pony
4-5 fresh raspberries 
Σε ένα σέικερ βάζουμε τα raspberries και τα πιέζουμε , ρίχνουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε δυνατά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι Martini. Γαρνίρουμε με raspberries
PONY=30ml=η μικρή μεζούρα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.