Έρχεται νέα ταινία "The Matrix"

25 χρόνια μετά την πρωτότυπη περιπέτεια, το franchise που δημιούργησαν οι αδερφές Γουατσόφσκι πρόκειται να αποκτήσει ακόμα ένα κεφάλαιο.

«Matrix» & «Fight Club»: Eπέτειος 20 χρόνων για δυο ταινίες που άλλαξαν την ποπ κουλτούρα

Τρία χρόνια μετά το "Matrix Resurrections" και 25 από το πρωτότυπο "Matrix", όλα δείχνουν πως πρόκειται να προστεθεί ακόμα ένα κεφάλαιο στο sci-fi franchise που δημιούργησαν οι αδερφές Γουατσόφσκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros., το στούντιο έχει στα σκαριά μια νέα ταινία "Matrix" την οποία σκηνοθετεί ο Ντρου Γκόνταρντ και έχει τη Λάνα Γουατσόφσκι σε ρόλο παραγωγού. Μέχρι στιγμής είναι ακόμη άγνωστο τι ακριβώς θα αφορά και εάν, για παράδειγμα, θα έχει συμμετοχή ο Νίο (Κιάνου Ριβς) ή θα απεικονίζει μια ολότελα καινούρια ιστορία. Ο Γκόνταρντ, πάντως, δήλωσε σχετικά: "Δεν είναι υπερβολικό να πω πως οι ταινίες του 'Matrix' άλλαξαν τόσο τον κινηματογράφο όσο και τη ζωή μου. Η έξοχη καλλιτεχνική δεινότητα της Λάνα και της Λίλι με έχουν εμπνεύσει σε καθημερινό επίπεδο, έτσι είμαι τρομερά ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να αφηγηθώ ιστορίες στον κόσμο που δημιούργησαν".

Το άκουσμα της εν λόγω είδησης είναι αρκετά ελπιδοφόρο για όποιον γνωρίζει τη δουλειά του Γκόνταρντ. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Αμερικανός έχει σκηνοθετήσει αξιόλογες κινηματογραφικές παραγωγές ("Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος"), έχει γράψει επιτυχημένα σενάρια ("Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ", "Η Διάσωση", "Cloverfield"), ενώ έχει συνδρομή σε μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας ("Buffy the Vampire Slayer", "Lost", "The Good Place"). Οι προσδοκίες, λοιπόν, είναι αρκετά υψηλές για το τι χάπι θα προσφέρει στο κοινό ο Γκόνταρντ...

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες τη Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Μια "Barbenheimer" περιπέτεια, ένας πορτοκαλί γάτος και τρόμος από τη Γαλλία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
28/04/2024

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.