Αθηνά

€ 7,00, φοιτ.-παιδ. € 5,00. Κάθε Δευτ. δύο άτομα με ένα εισιτήριο. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Η Αρπαγή

3,5
  • Δραματική

Η Λιντιά είναι μια μοναχική μαία με μοναδική φίλη τη Σαλομέ, η οποία μένει έγκυος. Έπειτα από ένα χωρισμό, η Λιντιά γνωρίζει τον Μίλος, με τον οποίο περνούν μαζί ένα βράδυ. Μήνες αργότερα θα συναντηθούν τυχαία και εκείνη θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της Σαλομέ.

Προβολές

Παρ., Σάβ., Κυρ.: 19.30, Δευτ., Τρ., Τετ. 20.00

Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;

3
  • Animation

Στην καρδιά του Παρισιού, οι Ρενέ Γκοσινί και Ζαν-Ζακ Σεμπέ σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.

Προβολές

Σάβ.-Τετ.: 17.30 μεταγλ.

Poor Things

4,5
  • Δραματική

Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα.

Προβολές

Παρ., Κυρ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Η Τελευταία Παμπ

3
  • Δραματική

Σε μια κωμόπολη της βορειοανατολικής Αγγλίας, ο ιδιοκτήτης της τελευταίας παμπ, ο οποίος αγωνίζεται να την κρατήσει ανοιχτή, πιάνει μια απρόσμενη φιλία με μια νεαρή πρόσφυγα από τη Συρία.

Προβολές

Σάβ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα