Κύτταρο

Είσ.: € 12. Προπ.: www.more.com

Συναυλίες

Λunatics

  • Αφιέρωμα

Η ελληνική Pink Floyd tribute band θα παρουσιάσει το αριστούργημα των αγαπημένων βρετανών «Animals» τις καλύτερες στιγμές από το «The Wall». Οι Λunatics, μετρούν 14 χρόνια «ζωής», δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd. Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες πολλών ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, η σύνθεση ολοκληρώθηκε και η πρώτη τους παράσταση έγινε πράξη! Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του πλέον απαιτητικού κοινού.. και πλέον, ο όρος «η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band» δεν τους ορίζει επαρκώς.. Ένα μουσικό σύνολο διεθνών προδιαγραφών που χαρίζει αβίαστα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούν στο πέρασμα τους!

24/05 Παρ. 10 μ.μ.

ΟΝΑΡ

  • Ελληνική

Οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Καλλίνης (Εκείνος & Εκείνος), Ηρώ, Στάθης Δρογώσης, Μαργκώ Ενεπεκίδη, αλλά και η χορωδία του Ωδείου Πυξίδα μοιράζονται τη σκηνή με τους Όναρ σε ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, με την προσθήκη της κρητικής λύρας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ΌΝΑΡ, το θρυλικό συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του και το γιορτάζει μ’ ένα επετειακό live. Μετά τη χειμερινή τους περιοδεία, σε 10 μεγάλες πόλεις της Ελλάδα και με το νέο τους κομμάτι "Όλα εδώ" να μεταδίδεται –ήδη- στα αθηναϊκά ραδιόφωνα, οι ΌΝΑΡ, καλωσορίζουν το καλοκαίρι στη σκηνή του Κυττάρου, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.

17/05 Παρ. 9 μ.μ.

Rock in Dio vol. 12

  • Rock-pop-folk

Tο φεστιβάλ αλληλεγγύης προς τιμήν του μεγαλύτερου τραγουδιστή της heavy metal, Ronnie James Dio, επανέρχεται μετά την πανδημία για τη δωδέκατη έκδοσή του.

18/05 Σάβ. 9 μ.μ.

Exhorder - God Dethroned

  • Metal

Δύο συγκροτήματα με σπουδαία ιστορία στο χώρο του thrash - death metal ενώνουν δυνάμεις. Τα δύο πρώτα άλμπουμ των EXHORDER (που δημιουργήθηκαν το 1985), θεωρούνται πλέον κλασικά αλλά και πρωτοποριακά για τον ακραίο ήχο. Το “Slaughter In The Vatican” του 1990, είναι ένα από τα κορυφαία ντεμπούτα στον χώρο του thrash - death metal, με τον απίστευτα βαρύ και ογκώδη ήχο του, να συνδυάζεται με την ταχύτητα, την επιθετικότητα και το groove και με μία άψογη παραγωγή από τον Scott Burns (υπεύθυνο για αρκετά από τα κορυφαία death και thrash metal άλμπουμ όλων των εποχών). Πριν τους EXHORDER όμως και 23 χρόνια μετά την προηγούμενη και παρθενική τους επίσκεψη στην Αθήνα, θα εμφανιστούν οι Ολλανδοί blackened death metallers, GOD DETHRONED σε ρόλο co-headliner (στην θέση των Βρετανών CANCER οι οποίοι δεν μπορούσαν να παίξουν, λόγω του ότι εκείνο το διάστημα θα βρίσκονται στην διαδικασία μίξης του νέου τους στούντιο άλμπουμ), ολοκληρώνοντας αυτό το άκρως ενδιαφέρον συναυλιακό πακέτο.

26/05 Κυρ. 8.30 μ.μ.