Death Disco

Είσ.: € 10-8. Προπ.: www.more.com

Συναυλίες

Stk

  • Hip Hop

Για ακόμη μία χρονιά θα ανέβει στη σκηνή με τον M.O.Nomad για να παρουσιάσουν στο κοινό ζωντανά τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Τicket EP», καθώς και πολλά fan favourites. Το "Ticket EP" αποτελείται απο 6 τραγούδια διαφορετικής αισθητικής το ένα απο το άλλο, τα οποία όμως καταφέρνουν να δέσουν μεταξύ τους αβίαστα αφήνοντας ίχνη για το τι θα ακολουθήσει. Ένας μικρός δίσκος. Ένα μικρό βήμα, πριν απο το μεγάλο ταξίδι.

17/05 Παρ. 9 μ.μ.

Whispering Sons

  • Rock-pop-folk

Το βέλγικο συγκρότημα, από τα πιο ενδιαφέροντα post-punk σχήματα, επισκέπτεται την Αθήνα για ένα live μαζί με τους δικούς μας XVIV. Οι Whispering Sons είναι ένα βελγικό post-punk συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2013. Η μουσική τους έχει έναν ανησυχητικό, ακόμα και απόκοσμο χαρακτήρα. Οι εμπνεύσεις τους περιλαμβάνουν τους Joy Division, τους The Cure, τις πρώιμες δουλειές των Interpol ή των Editors. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και αυθεντική ενέργεια, που συμπληρώνεται από τα διαπεραστικά φωνητικά του Fenne Kuppens που μεταφέρουν τους ακροατές σε μια σκοτεινή εναλλακτική πραγματικότητα. Με την ενεργητική και σαγηνευτική τους εμφάνιση, η μπάντα έχει εδραιωθεί σταθερά ως ένα live act που πρέπει να δείτε. Τα τελευταία χρόνια, η μπάντα αργά αλλά σταθερά επαναπροσδιορίζει τα δικά της όρια και τα ξεπερνά. Το πρώτο τους EP Endless Party κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 από την Wool-E Tapes και επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο το Μάρτιο του 2016 από την Minimal Maximal. Τον Απρίλιο του 2016, το συγκρότημα κέρδισε το Humo's Rock Rally, τον πιο σημαντικό μουσικό διαγωνισμό του Βελγίου.

24/05 Παρ. 9 μ.μ.

Buy ticket from viva

Συνθετικοί

  • Rock-pop-folk

Vintage πλήκτρα, drum machines, mιnimal ήχος και απόκοσμα, σκοτεινά φωνητικά. Η πρωτοποριακή synth μπάντα των Αποστόλη και Διονύση Αυγερινού, διακτινίζεται από τον παράλληλο, cult κόσμο των '80s για μία σπάνια εμφάνιση. Opening act από τους Μικροκύματα. Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν από τους Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) κ’τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP “ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ”. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ακόμα τέσσερα άλμπουμ. Σε όλα τα άλμπουμ υπάρχει η πρωτότυπη ηλεκτρονική, χορευτική (συνήθως) μουσική τους, που αποδείχθηκε με το πέρασμα των χρόνων η διαχρονικότητα της. Το κοινό τους προέρχεται από ακροατές όλων των ειδών της σύγχρονής μουσικής. Η σκηνική τους παρουσία στις συναυλίες, έχει κίνηση, ενέργεια και θεατρικότητα. Οι συναυλίες τους έχουν κάτι το αξεπέραστο. Οι στίχοι τους αναφέρονται σε θέματα που απασχολούν αληθινά τους ανθρώπους και ταυτόχρονα με τον ποιητικό χαρακτήρα τους δίνουν διεξόδους.

25/05 Σάβ. 9 μ.μ.