True Detective: Γιατί ο Γούντι Χάρλεσον ήθελε να ‘δείρει’ τον Μάθιου ΜακΚόναχι στα γυρίσματα της σειράς

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι ήθελε να ‘δώσει μπουνιά’ στον συμπρωταγωνιστή του καθόλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

truedetective

Σε περίπτωση που ακόμα αναπολείς την πρώτη σεζόν του True Detective, τότε σίγουρα θα ευχαριστήθηκες την πρόσφατη επανένωση του Γούντι Χάρλεσον και του Μάθιου ΜακΚόναχι, όταν ο πρώτος φιλοξένησε τον πρώην συνάδελφό του στο podcast του με τίτλο "Where Everybody Knows Your Name". Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Χάρελσον θυμήθηκε ότι υπήρξαν "τόσες πολλές φορές" που ήθελε να "ρίξει μπουνιά" τον Μακόναχι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της θρυλικής πλέον σειράς, και αυτό γιατί ο Μάθιου είχε πάρει στα πολύ σοβαρά τον ρόλο του. 

"Είναι μεθοδικός", είπε ο Χάρελσον. "Όταν γυρίζαμε, ήταν πραγματικά ο Ραστ Κόουλ [ο χαρακτήρας του]. Υπήρξαν τόσες πολλές φορές που ήθελα να χώσω μπουνιά σε αυτόν τον μ*αλάκα. Ήμουν τόσο τσαντισμένος μαζί του επειδή ήταν in character."

True Detective: Γιατί ο Γούντι Χάρλεσον ήθελε να ‘δείρει’ τον Μάθιου ΜακΚόναχι στα γυρίσματα της σειράς - εικόνα 1

 

Ο ΜακΚόναχι με την σειρά του εξήγησε ότι έπρεπε να παραμένει ‘στωικός’ μεταξύ των σκηνών για να μην χάσει τον τρόπο σκέψης του ρόλου. "Ετοιμαζομασταν να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και κάναμε πρόβες’, θυμήθηκε ο ΜακΚόναχι. Εγώ είμαι κάπως στωικός, σαν τον Ραστ Κόουλ. Ο Γούντι τότε μου είπε ‘ ο τρόπος που δουλεύουμε εσύ και εγώ, ΜακΚόναχι, είναι ότι σου πετάω την μπάλα, εσύ μου την πετάς πίσω και εγώ ξαναχτυπάω. Φίλε, αυτοί είμαστε. Είναι δραματικό, αλλά είναι και κωμωδία.” 

True Detective: Γιατί ο Γούντι Χάρλεσον ήθελε να ‘δείρει’ τον Μάθιου ΜακΚόναχι στα γυρίσματα της σειράς - εικόνα 2

Στο "True Detective" του HBO, ο Χάρελσον και ο ΜακΚόναχι έπαιξαν ένα δίδυμο ερευνητών που κυνηγούν έναν κατά συρροή δολοφόνο στην εσωτερική ενδοχώρα της Λουιζιάνα. Ο Χάρελσον, σε κάποιο σημείο, θεώρησε ότι η σειρά ήταν πολύ σκοτεινή και πρότεινε στον ΜακΚόναχι κατά τη διάρκεια της παραγωγής να προσθέσουν μερικά κωμικά στοιχεία. "Θυμάμαι να λέω πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, του είπα, ‘Φίλε, ο κόσμος θα περιμένει να γελάσει μαζί μας. Πρέπει να βάλουμε και μερικά αστεία εδώ’.”

Η 1η σεζόν του True Detective τελικά κέρδισε 5 βραβεία Emmy και εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές στον κατάλογο του HBO. Βέβαια, παρά την δημοτικότητά του, ο Γούντι Χάρελσον δήλωσε πρόσφατα στο Today ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψουν για κάποια πιθανή συνέχεια. 

"Επειδή βγήκε υπέροχο. Μου αρέσει που βγήκε όπως βγήκε, και αν μη τι άλλο, το να κάνουμε άλλη μια σεζόν θα το αμαύρωνε”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 σειρές με… άρωμα Κρήτης

Με αφορμή τη νέα σειρά του Mega "Δύο μαύρα πουκάμισα", που θα μας ταξιδέψει στα Χανιά, κάνουμε μια τηλεοπτική αναδρομή στο παρελθόν και σε σειρές που γυρίστηκαν στην Κρήτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΕΒΗ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ
31/08/2026

Απόψε (31/08) στην TV: Μια σκοτεινή ιστορία ενηλικίωσης μέσα στη δίνη του πολέμου

Μια ομάδα ένοπλων εφήβων αναλαμβάνει να φυλάξει μια όμηρο, όμως η αποστολή τους σύντομα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο

'Ντέρτι', δάκρυα και ιδρώτας: Είναι η νέα σειρά του Ant1 το hit της χρονιάς;

Το φετινό τηλεοπτικό χρονοντούλαπο "ξεσκονίζει" τη δεκαετία του '80. Ευτυχώς όμως, με σενάριο των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη, που χρόνια τώρα εγγυάται ποιοτικό περιεχόμενο.

Απόψε (30/08) στην TV: Το επικό αριστούργημα που δεν χορταίνεις να βλέπεις

Ένας Ρωμαίος στρατηγός χάνει τα πάντα μετά την προδοσία του νέου αυτοκράτορα και μετατρέπεται σε μονομάχο, με μοναδικό στόχο την εκδίκηση.

Απόψε (29/08) στην TV: Το γκανγκστερικό αριστούργημα με τον θρυλικό Τόνι Μοντάνα

Ένας Κουβανός μετανάστης χτίζει μια αυτοκρατορία ναρκωτικών στο Μαϊάμι, με τίμημα την ίδια του την καταστροφή.

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών μεταδόσεων (28/08)

Το αθλητικό πρόγραμμα έχει ήδη επιστρέψει σε ρυθμούς κανονικότητας και αυτοί είναι οι σημαντικότεροι αγώνες.

Απόψε (28/08) στην TV: Το αστυνομικό θρίλερ που βούτηξε στα σκοτεινά νερά του Μαϊάμι

Δύο μυστικοί αστυνομικοί διεισδύουν στα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος στο Μαϊάμι.