"Μια Νύχτα Μόνο": μία πρώτη ματιά στη νέα δραματική σειρά του Mega

Τρυπώνουμε στα παρασκήνια για να δούμε πώς γεννιέται η νέα ιστορία που θα έρθει στις οθόνες μας.

Μία Νύχτα Μόνο

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του MEGA, "Μια νύχτα μόνο". Σε σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και σενάριο των Γιώργου Κρητικού και Στέλλας Βασιλαντωνάκη, η σειρά "Μια νύχτα μόνο" αφηγείται μια ιστορία γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αλήθειες που πληγώνουν.

Με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών, η νέα δραματική σειρά του MEGA "φωτίζει" τις πιο σκοτεινές πλευρές της ψυχής, εκεί όπου η ανάγκη συγκρούεται με το συναίσθημα και οι άνθρωποι δοκιμάζονται στα όρια της αγάπης και της ηθικής.

Είναι η ιστορία της Αρετής Τριανταφύλλου (Μαριλίτας Λαμπροπούλου), βραβευμένης αρχιτέκτονα, χήρας και μητέρας ενός οκτάχρονου παιδιού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απελπισμένη να εξασφαλίσει τα χρήματα για τη θεραπεία του, ζητά βοήθεια από τον Οδυσσέα Χαριτάκη (Δημήτρη Λάλο), έναν επιτυχημένο αλλά συναισθηματικά απόμακρο επιχειρηματία, "σημαδεμένο" από το παρελθόν του. Εκείνος, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, της προτείνει ως αντάλλαγμα να περάσουν μία νύχτα μαζί. Αυτή η συμφωνία, θα σημάνει την αρχή ενός έρωτα, που κανείς από τους δυο τους δεν μπορούσε να φανταστεί. 

Μία Νύχτα Μόνο

Μία Νύχτα Μόνο

Μία Νύχτα Μόνο

Μία Νύχτα Μόνο

Μία Νύχτα Μόνο

Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται, φέρνοντας στην οθόνη συγκλονιστικές στιγμές και δυνατές ερμηνείες από έναν κόσμο, όπου οι ενοχές, τα πάθη και οι επιλογές καθορίζουν τη μοίρα των ηρώων.  Η συγκλονιστική ιστορία της "Αρετής" και του "Οδυσσέα" έρχεται σύντομα στο MEGA.

Στη σειρά, δίπλα στη Λαμπροπούλου και τον Λάλο παίζουν οι Τάσος Ιορδανίδης, Γιάννης Βούρος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Λυδία Φωτοπούλου, Μαρία Ζορμπά, Εριέττα Μανούρη, Μαριάννα Πουρέγκα, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Αλέξανδρος Σιάτρας, Ντέμη Παπαδέα, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Φωτεινή Ντεμίρη, Σταύρος Καραγιάννης, Φοίβος Παπακώστας, Κυριάκος Σαλής, Παύλος Πιέρρος, Τίτος Πινακάς, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Πένυ Αγοραστού, Μόσχα Χατζηευσταθίου, Άννα Μάγκου, Πηνελόπη Πλάκα, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στέλλα Κωστοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Χρήστος Χαλβατζάρας, Εύη Δαέλη, Γιώργος Τσούρμας, Χρήστος Γεωργαλής, Αργυρώ Ανανιάδου, Χρύσα Ρώμα. Και τα παιδιά: Νικόλας Καβρουλάκης, Μάιρα Ελευθερίου, Άννυ Μασσιάλα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/09)

Ό,τι θα δούμε απόψε στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/09/2026

Απόψε (15/09) στην TV: Eπικό sci-fi

Στον αφιλόξενο πλανήτη Αράκις, η μάχη για τον έλεγχο του πολυτιμότερου αγαθού του σύμπαντος μόλις ξεκινά.

Τα ξεχωριστά αφιερώματα της εβδομάδας από το Αρχείο της ΕΡΤ (14-20/09)

Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει από τις 14 έως τις 20 Σεπτεμβρίου σπάνιο αρχειακό υλικό και ξεχωριστά αφιερώματα σε σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας (14-20/09)

Όλες οι νέες, αξιόλογες σειρές που κυκλοφορούν εντός της εβδομάδας στις πλατφόρμες streaming για να μη λείψει τίποτα από τη λίστα σου.

"Δύο μαύρα πουκάμισα": Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Mega

Η νέα δραματική σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο, και αποκαλύπτει τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας ιστορίας γεμάτης πάθη και μυστικά.

Τι θα δούμε στο μεγάλο αφιέρωμα του Ertflix στη Μικρασιατική Καταστροφή

Η πλατφόρμα κρατά ζωντανή την ιστορική μνήμη, τιμά τις ρίζες, τις χαμένες πατρίδες, τους ανθρώπους που χάθηκαν και εκείνους που συνέχισαν να κρατούν ζωντανή την παράδοση.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/09)

Δευτέρα γεμάτη ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στην TV η σημερινή.