Το σκοτεινό "The Penguin" κάνει πρεμιέρα σήμερα (20/9) στο Vodafone TV

Επιστρέφουμε στο Γκόθαμ για να δούμε τον εξαιρετικό Κόλιν Φάρελ και πάλι στον ρόλο του αδίστακτου γκάνγκστερ.

The Penguin The Penguin

Το πολυαναμενόμενο spin-off του κινηματογραφικού "The Batman" (2022) που σκηνοθέτησε ο Ματ Ριβς, έρχεται σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου στο Vodafone TV. Το "The Penguin" επαναφέρει τον Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του αγαπημένου αντι-ήρωα και στρέφει τα φώτα πάνω του. Η νέα σειρά του HBO Max αποτελεί συνέχεια της κινηματογραφικής ιστορίας, χαρτογραφώντας την σταδιακή άνοδο του Πιγκουίνου στον υπόκοσμο του Γκόθαμ.

Η σειρά χωρίζεται σε 8 επεισόδια, με τον Κρεγκ Ζομπέλ ("Mare of Easttown") να σκηνοθετεί τα πρώτα τρία, ενώ ο Ματ Ριβς, αναλαμβάνει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. Δίπλα στον Φάρελ, ο οποίος δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία, πρωταγωνιστούν οι Κριστίν Μιλιότι ("Made for Love”), Μάικλ Ζίγκεν ("The Marvelous Mrs. Maisel”) και Κλάνσι Μπράουν ("John Wick: Chapter 4”). 

Δείτε το τρέιλερ:


 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Είναι το "Ριφιφί" η καλύτερη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια;

Όταν μια ληστεία γίνεται καθρέφτης μιας κοινωνίας που ράγιζε από μέσα. Ένα αναλογικό θρίλερ για την Ελλάδα του '92 που μετέτρεψε το "μεγάλο κόλπο" σε μια σπαρακτική κοινωνική κραυγή και έγινε μια σειρά που συζητιέται όσο καμία άλλη. Είναι όμως η κορυφαία δουλειά του Έλληνα σκηνοθέτη έως τώρα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
22/01/2026

Απόψε (22/01) στην TV: Μία αληθινή ιστορία με τον Τομ Χανκς σε ρόλο πιλότου

Ο Κλιντ Ίστγουντ μεταφέρει μια αληθινή ιστορία στην οθόνη απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

True Detective: Γιατί ο Γούντι Χάρλεσον ήθελε να ‘δείρει’ τον Μάθιου ΜακΚόναχι στα γυρίσματα της σειράς

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι ήθελε να ‘δώσει μπουνιά’ στον συμπρωταγωνιστή του καθόλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

H ταινία που μόλις έκανε ντεμπούτο στο Netflix και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην κορυφή

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα της πλατφόρμας εδώ και μήνες, με πρωταγωνιστές δύο από τα πιο καυτά όνόματα του Χόλιγουντ στον 21ο αιώνα, τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον.

The Last Thing He Told Me: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Γκάρνερ, η σειρά του Apple TV ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Η τραγική ιστορία που μας θύμισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με το Ριφιφί

Όσο κι αν δε μας αρέσουν οι εκφράσεις κλισέ, η συγκεκριμένη ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και "ραγίζει καρδιές". Η δε φράση "θέλω να κάνω νάνι" υπάρχει καταγεγραμμένη σε βίντεο.

Στο σπίτι του, την ΕΡΤ, επιστρέφει το Μουντιάλ

Η δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε τα πλήρη τηλεοπτικά δικαιώματα της μεγαλύτερης διοργάνωσης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.