Εκτόξευση θεάσεων για το ERTFLIX

Σύμφωνα με την NPAW Video Analytics οι θεάσεις της πλατφόρμας υπερ-πολλαπλασιάστηκαν τον Ιούνιο.

Ertflix Ertflix

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, τα playoffs στο μπάσκετ, όπως και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου με τις ελληνικές πρωτιές, έδωσαν μεγάλη ώθηση στο ERTFLIX τον Ιούνιο του 2024, με αποτέλεσμα να σημειωθεί άνοδος κατά 115% σε σχέση με τον ίδιο μήνα το 2023.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, οι συνολικές θεάσεις τον Ιούνιο του 2024, έφτασαν τις 15.689.000 έναντι 7.302.625 τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Διαβάστε Επίσης

Εντυπωσιακή είναι επίσης η άνοδος των live θεάσεων (7.470.000) που εμφανίστηκαν αυξημένες κατά 350% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2023, ενώ η πλειοψηφία των επισκεπτών παρακολουθήσαν τα αγαπημένα τους προγράμματα από κινητά τηλέφωνα (46,7%) και από ηλεκτρονικούς υπολογιστές (43,5%), στοιχεία που δείχνουν την ελευθερία που παρέχει το ERTFLIX για θέαση από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Ertflix
Ertflix

Σε ό,τι αφορά στη λίστα με τα πιο δημοφιλή προγράμματα, σύμφωνα με τις καταγραφές της NPAW, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ "Ηλέκτρα", "Η Παραλία" και "Η Τούρτα της Μαμάς".

Αντίστοιχα στα ξένα προγράμματα, πρώτα σε αριθμό θεάσεων ήρθαν η αστυνομική σειρά "Οι Φόνοι της Κίσσας" και οι σειρές κατασκοπίας "Η Ώρα" και "Little Drummer Girl". Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον για τις ξένες ταινίες "Χάπια, Σφαίρες και 2.000.000 Λίρες", "Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης" και "District 9".

Τέλος, οι μικροί μας φίλοι έφεραν στις πρώτες θέσεις από το παιδικό πρόγραμμα τις εκπομπές "Αριθμοκυβάκια" και "Φλουπαλού".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Πότε και πού θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το "Ριφιφί" του Σωτήρη Τσαφούλια

Μετά τα ρεκόρ τηλεθέασης στην πλατφόρμα της Cosmote TV, η σειρά-φαινόμενο έρχεται στην ελεύθερη τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2026

To ΗΒΟ Max παίζει στην Ελλάδα και αυτές είναι οι μάλλον καλύτερες ταινίες και σειρές

Μια πλούσια συλλογή περιεχομένου, που εκτείνεται από φετινές ταινίες και σεζόν τηλεοπτικών σειρών ως παλιές αγαπημένες προτάσεις φιλοξενείται στην πλατφόρμα.

Είναι το "Ριφιφί" η καλύτερη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια;

Όταν μια ληστεία γίνεται καθρέφτης μιας κοινωνίας που ράγιζε από μέσα. Ένα αναλογικό θρίλερ για την Ελλάδα του '92 που μετέτρεψε το "μεγάλο κόλπο" σε μια σπαρακτική κοινωνική κραυγή και έγινε μια σειρά που συζητιέται όσο καμία άλλη. Είναι όμως η κορυφαία δουλειά του Έλληνα σκηνοθέτη έως τώρα;

True Detective: Γιατί ο Γούντι Χάρλεσον ήθελε να ‘δείρει’ τον Μάθιου ΜακΚόναχι στα γυρίσματα της σειράς

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι ήθελε να ‘δώσει μπουνιά’ στον συμπρωταγωνιστή του καθόλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

H ταινία που μόλις έκανε ντεμπούτο στο Netflix και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην κορυφή

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα της πλατφόρμας εδώ και μήνες, με πρωταγωνιστές δύο από τα πιο καυτά όνόματα του Χόλιγουντ στον 21ο αιώνα, τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον.

The Last Thing He Told Me: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Γκάρνερ, η σειρά του Apple TV ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Η τραγική ιστορία που μας θύμισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας με το Ριφιφί

Όσο κι αν δε μας αρέσουν οι εκφράσεις κλισέ, η συγκεκριμένη ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και "ραγίζει καρδιές". Η δε φράση "θέλω να κάνω νάνι" υπάρχει καταγεγραμμένη σε βίντεο.