"Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;": Οι 4 ηθοποιοί που θα δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά της καλτ σειράς

Ανακοινώθηκε το βασικό καστ των επερχόμενων ταινιών που γράφει και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας - και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και έφερε στο προσκήνιο ένα ευαίσθητο και δυστυχώς πάντα επίκαιρο θέμα, διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της παρ' ότι γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εικοσιπέντε χρόνια μετά, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστριες τις Βασιλική Ανδρίτσου (ως Αλέκα Καλουδάκη), Παναγιώτα Βλαντή (ως Ντομινίκ Σεζάρ), Μαρία Λεκάκη (ως Φωτεινή Τσιντικίδου) και Ελένη Ουζουνίδου (ως Πόπη Καμένου).

Οι πρωταγωνίστριες της ιστορίας είναι τέσσερις γυναίκες, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται κατ' εξακολούθηση. Χρόνια αργότερα, αποφασίζουν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο. 

'Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;'
'Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;'

Στην πρωτότυπη σειρά, η οποία διακόπηκε κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), πρωταγωνιστούσαν οι Άβα Γαλανοπούλου, Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη και Μαρία Καννελοπούλου. 

Η μαύρη κωμωδία του Mega θα μεταφερθεί για το σινεμά στη μορφή δύο ταινιών: "Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή" - movie 1 και "Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή" - movie 2. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions.

Η εταιρία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Showtime Productions γεννήθηκε το 2009, και κατάφερε πέντε ταινίες της - "The Bachelor 1, 2, 3 & 4" και "SAISON MORTE" - να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Απόψε (23/09) στην TV: Έπος sci fi από τον Ρόλαντ Έμεριχ

Όταν ο εχθρός έρχεται από τον ουρανό, όλοι πρέπει να πολεμήσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2026

Eurovision 2027: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις ελληνικές συμμετοχές - Όλες οι πληροφορίες

Δύο ημιτελικοί και ένας εθνικός τελικός "Sing for Greece 2027" για την επιλογή του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό.

Είναι το Ριφιφί η καλύτερη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια;

Χθες, η ελληνική σειρά που πρωτοπροβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Magenta TV -καθότι παραγωγή της- έκανε το ντεμπούτο της στην ιδιωτική τηλεόραση μέσω του Alpha TV. Και αυτή είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να (ξανα)μιλήσουμε για αυτήν.

Οι ελληνικές σειρές που θα μας απασχολήσουν φέτος

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει δυνατές ιστορίες, σειρές εποχής, οικογενειακά δράματα και μεγάλους έρωτες που θα κρατήσουν το κοινό καθηλωμένο.

Απόψε (22/09) στην TV: Η Barbie ανακαλύπτει τον πραγματικό κόσμο

Η Barbie εγκαταλείπει τον τέλειο κόσμο της και αναζητά τη θέση της στον πραγματικό κόσμο.

To "Κάποτε στο Χόλιγουντ" αποκτά σίκουελ και αυτό είναι το πρώτο trailer

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Ντέιβιντ Φίντσερ, με τον Κουέντιν Ταραντίνο να υπογράφει μόνο το σενάριο.

"Κάμπινγκ": Πρεμιέρα απόψε για τη μαύρη κωμωδία

Ποια θα είναι η σειρά που θα μας απασχολήσει φέτος — και γιατί είναι το "Κάμπινγκ";