Απρίλιος στο Cinobo με 6 μεγάλες πρεμιέρες και το 1o Arkadiko Film Festival

Mια βρετανική σειρά, πέντε νέες ταινίες και ένα διεθνές online φεστιβάλ έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

Am I Being Unreasonable? Am I Being Unreasonable?

Am I Being Unreasonable?

Η ανατρεπτική κωμική/θρίλερ σειρά του BBC, με την υπογραφή των Daisy May Cooper ("Rain Dogs") και Selin Hizli, ανατρέπει ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα για την γυναικεία φιλία στην μικρή οθόνη. Η Νικ θρηνεί μια απώλεια που δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν, ενώ έχει παραμείνει κολλημένη σε έναν καταθλιπτικό γάμο. Μόνο ο γιος της, ο Όλι, τον οποίο λατρεύει, την κρατά στα λογικά της. Αλλά όταν η Τζεν φτάνει στην πόλη, η Νικ αναγνωρίζει σε εκείνη μια αδερφή ψυχή και η ζωή της φωτίζεται από γέλια και χαρές. Όμως η Τζεν έχει κι εκείνη το δικό της καλά κρυμμένο μυστικό.
Από 1 Απριλίου στο Cinobo

20 Days in Mariupol
20 Days in Mariupol

20 Μέρες στη Μαριούπολη (20 Days in Mariupol)

Μια ομάδα Ουκρανών δημοσιογράφων βρίσκεται παγιδευμένη στην πολιορκημένη πόλη της Μαριούπολης λίγες ώρες μετά την ρωσική εισβολή, και καταγράφει τις πιο καθοριστικές εικόνες του πολέμου. O Μστισλάβ Τσερνόφ καταγράφει μια ζωντανή, τρομακτική αφήγηση των πολιτών, η οποία βραβεύτηκε με Oscar Καλύτερου Ντοκιμαντέρ το 2024.
Στις 16 Απριλίου στο Cinobo

Οι ταινίες των Λάκη και Άρη Ιωνά (a.k.a. The Callas)
 

Lustlands
Lustlands

Lustlands

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο των Callas είναι ένα απολαυστικό πείραμα πάνω στο καυτό ελληνικό καλοκαίρι, χωρίς καμία διάθεση σοβαροφάνειας.
Στις 19 Απριλίου στο Cinobo

The Great Eastern
The Great Eastern

The Great Eastern

Εμπνευσμένοι από τον Μεγάλο Ανατολικό του Ανδρέα Εμπειρίκου και με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ύδρας, οι Callas μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι σε αναζήτηση μιας ουτοπίας με όχημα τη φιλία, τον έρωτα και το πάθος.
Στις 19 Απριλίου στο Cinobo

Sick
Sick

Sick

Ένα πειραματικό, χειροποίητο φιλμ, φτιαγμένο με κινητά κατά την διάρκεια της καραντίνας σε Αθήνα και Λος Άντζελες. Ποιητικό, ίντερνετ ρομάντσο για την απομόνωση, την ενατένιση ταβανιών και τα υπαρξιακά προβλήματα που αναβλύζουν από τα ευθεία ή τα κυκλικά γαριδάκια.
Στις 19 Απριλίου στο Cinobo

Mets
Mets

Mets

"Το βράδυ, στο Παγκράτι" μια νέα ζωή ξεκινά από τα απομεινάρια μιας καθημερινής ανίας που ούτε η πανδημία δεν μπόρεσε να ανακόψει. Το ερωτικό γράμμα των Callas στη γειτονιά τους, το Μετς, ψάχνει το αντίδοτο στην αστική μοναξιά.
Στις 19 Απριλίου στο Cinobo

Arkadiko Film Festival

Το Arkadiko Film Festival αποτελεί μία πρωτοπόρα πρωτοβουλία: οι τρεις κορυφαίες ανεξάρτητες Ευρωπαϊκές streaming πλατφόρμες, CINOBO, FILMIN και MYMOVIES, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού φεστιβάλ με ευρωπαϊκό πρόσημο. Όλο τον Απρίλιο (1-30/4) το σινεφίλ κοινό από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο, θα έχει πρόσβαση σε ένα online φεστιβαλικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 12 μεγάλου μήκους ταινίες, συνδυάζοντας έξι σύγχρονους τίτλους με έξι κλασικούς. Οι φετινές θεματικές των 6 double bills προκύπτουν μέσα από τον κοινωνικό διάλογο του σήμερα και ενώνουν το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.