Το απόκοσμο "American Horror Story: Delicate" έφτασε σε Disney+ και Vodafone TV

Έμα Ρόμπερτς και Κιμ Καρντάσιαν εντυπωσιάζουν στο 12ο μέρος της horror ανθολογίας-φαινόμενο, τώρα διαθέσιμο για streaming από τη Vodafone ΤV.

AHS Delicate AHS Delicate

Το 12ο μέρος της ανθολογίας-φαινόμενο των Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ, με πρωταγωνίστρια την Έμα Ρόμπερτς (η οποία συμμετέχει στο πρότζεκτ από το 2013 και επανέρχεται μετά από μία 4ετή αποχή) και την Κιμ Καρντάσιαν στον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο, έφτασε στο Disney+ και το Vodafone TV με τα πρώτα 5 επεισόδια. Το "American Horror Story: Delicate” είναι βασισμένο στο body-horror μυθιστόρημα της Ντανιέλ Βάλενταϊν, η οποία άντλησε έμπνευση από το κλασικό θρίλερ του Ρομάν Πολάνσκι "Το Μωρό Της Ρόζμαρι". 

AHS Delicate
AHS Delicate

Η Έμα Ρόμπερτς υποδύεται μία ηθοποιό που διανύει ένα οδυνηρό ταξίδι περιμένοντας το πρώτο της παιδί. Έχοντας παλέψει με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της βλέπει φρικτά όνειρα και παρανοεί, πεπεισμένη πως μία σκοτεινή δύναμη θέλει να της κάνει κακό. Στον ρόλο της στυλίστριας και έμπιστης φίλης της βλέπουμε την Καρντάσιαν, ενώ η δύναμη που την απειλεί εμφανίζεται στο πρόσωπο της Κάρα Ντελεβίν

Το υπόλοιπο καστ συντελούν οι Ματ Ζούκρι, Μικαέλα Τζάε Ροντρίγκεζ, Άναμπελ Ντέξτερ Τζόουνς, Όντεσα Α'ζιόν, Ντέμπρα Μονκ και Τζούλι Γουάιτ, ενώ οι αγαπημένοι του Μέρφι Ζάκαρι Κίντο και Μπίλι Λούρντ αναμένεται επίσης να εμφανιστούν σε μικρούς ρόλους.

O πλέον αναμενόμενος κύκλος της ανθολογίας στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ και στο Vodafone TV.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.